Още
  НачалоПрепоръчаниZooRacers - Многоверижната игра Играйте и печелете

  ZooRacers – Многоверижната игра Играйте и печелете

  Kолективa на Zookeeper  и  Yggdrazil   работят усилено през последните няколко месеца върху игра-концепция за използване на  ZooNFTs .

  С гордост съобщаваме, че вече започна разработката на многоплатформена аркадна игра:  ZooRacers — Multichain Battle Karts .

  ZooKeeper: игра zooracers.

  ZooRacers  е мултиплейър  игра Play-and- Pearn,  която ще смесва забавление и умения в предизвикателна  многоверижна  среда (повече подробности  тук )

  Всички типове ZooNFT ще могат да се използват в играта, а ZooRacers ще бъдат напълно   съвместими със ZooGenes (повече подробности  тук )

  Акцентът ще бъде върху забавлението, а всички механики в играта ще се фокусират върху повишаване на нивата на адреналин на играча. Нашите състезателни вериги ще отразяват различни тематични елементи на нашия партньор, както и известни крипто теми като BTC или DOGE например.

  Разбира се, ZooRacers ще използва  vZOO , децентрализирания токен за кръстосана верига (повече подробности  тук  и обяснително видео  тук ) и ZooKeeper също ще спонсорира всички такси за транзакции на нови портфейли, създадени за играта (изключително за играчи на Wanchain).

  1*mTu7F3cXb3QXbxCYC1Sj2g.png

  Ще има и специален пазар в  OpenZoo , създаден от Yggdrazil, който ще предложи на играчите богат избор от опции за по-нататъшно персонализиране.

  Играта ще постави основите на нашето художествено направление, което е съществена първа стъпка към създаването на обширна библиотека с игри.

  1*oswKFIx07ZKaObXYtFLwow.png

  Окончателната дата на пускане на играта се очаква през второто тримесечие на 2022 г.; бета версия ще бъде налична през първото тримесечие на 2022 г.
  ZooRacers  ще бъде  безплатна за игра , съвместима  играй и печелете и ще бъде достъпна за macOS, PC, Android и iOS.

  Повече подробности ще бъдат дадени, след като бета тестовата версия бъде пусната и редовен поток от екранни снимки от разработката на проекта за игра ще бъде споделен с общността.

  Надяваме се, че това ви е дало по-добра обща представа за какво ще бъде нашата първа мултиверижна игра  ZOORACERS — MULTICHAIN ​​BATTLE KARTS  и че сте също толкова развълнувани, колкото и ние за това, което предстои!


  Ресурси

  1. https://medium.com/zookeeper-blog/zooracers-general-outline-ff90d1f07427
  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 0 Среден рейтинг: 0]

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...