Още
  НачалоКриптовалутиАлткойниЗАЩО ЦЕНТРАЛНАТА БАНКА НАПАДА КРИПТОВАЛУТИТЕ

  ЗАЩО ЦЕНТРАЛНАТА БАНКА НАПАДА КРИПТОВАЛУТИТЕ

  Не сте ли се чудили защо изведнъж има фалшиви, пропагандни лъжи, атакуващи Cryptocurrency? Не знаете ли какво наистина се случва тук? Не сте ли чували, че тези престъпници, които ви робуват от години, искат пълен контрол? Истинската истина е, че единственото, което им пречи на пътя, сте вие.

  Манипулация на Централната банка

  Централната банка манипулира фиатната валута, откакто я свали от златния стандарт на 15 август 1971 г. Манипулира пазарът на злато и сребро по същия начин, по който направиха измамата с хедж фондовете. Тези банкери дават назаем хартии от сребро или злато, без да са прикрепени действително злато или сребро, а когато масата продаде тези книжа, без стойност, тогава цената на златото спада. Тази манипулация е незаконна и единствената причина да не бъдат хванати е, че се храните от лъжите им, които предизвикват страх и реагират по начина, по който те искат.

  Защо се страхуват от криптовалута

  Те се страхуват от децентрализирана технология Blockchain, защото не могат да контролират стойността. Единственото, което могат да направят, е да печатат статия след статия от лъжи и пропаганда, за да предизвикат страх с надеждата, че сте достатъчно лековерни, за да им повярвате.

  Също така те използват Фалшивата агенция IRS, Да, те са частна компания, а не държавно образувание, за да отпечатат фалшива информация за данъците. На първо място, ако копаете определена монета и плащате наема или ипотеката си с нея, тогава тези монети не са вашият доход, тези монети са доходите на компаниите. Това е същата игра, която прави Федералният резерв, тъй като те разполагат с 0 пари в брой.

  Сега е важно хората да поемат контрола над своето богатство и финанси, да игнорират марионетката Фони, известна като BYEDEN, и да продължат живота си. Използването на криптовалута ще им попречи да принуждават, страхувайки се от пари от вас, за да могат да се превърнат в престъпни дейности.

  Законът

  Законът изисква това частно юридическо лице, известно като IRS, да докаже, че имате този доход, като предостави, в случай на биткойн или друга монета, която може да бъде монета, времевия печат на TX и хеш номера. Те трябва да ви предоставят това на всяка монета.

  Страхът причинява хаос

  Единственото оръжие, което Частната западна централна банка има за борба с криптовалутата, тъй като те не могат да я контролират, е страхът. Истината е следната: Ако цената пада надолу, това е ВАШАТА ГРЕШКА. Само лековерните, които вярват, че тези лъжци ще продадат, което искат да направите. Статиите, които публикуват, показват, че Биткойн губи 12%, тъй като миньорите са спрени в Китай. Статии като тази трябва да ви накарат да скочите от радост. Ако миньорите спрат в Китай, какви са били думите им отново? .. О, да, не са ли казали: „В разгара на криза има възможности.“

  Като се има предвид това, ние призоваваме управителите на Флорида и Тексас. Миньорите не само могат да поставят Съединените щати в позицията на финансова стабилност, но тук има много големи икономически предимства, за да осигурят най-добрата икономика, която Съединените щати някога са виждали.

  В заключение, Централната банка вече ви е казала, че планират това, което Китай иска и издават в цифрова валута, контролирана от тях. Тази валута не е криптовалута, защото не е в Blockchain, а в централизирана контролирана мрежа. Като се има предвид това, истинският въпрос е следният: Искате ли да бъдете наистина свободни и независими и да контролирате собственото си богатство и финанси с криптовалута, или искате да бъдете поробено лице, което никога да не може да напредва с контролирана валута ? Изборът вече е ваш.

  Частна цифрова валута на Западна централна банка

  https://digitalcurrency.economist.com/central-bank-digital-currency/

  Източник

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 2 Среден рейтинг: 5]

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...