Още
  НачалоКриптовалутиДоджикойнКой е най -добрият крипто портфейл за Dogecoin DOGE?

  Кой е най -добрият крипто портфейл за Dogecoin DOGE?

  Dogecoin (DOGE) е легендарна криптовалута, кръстена на популярния интернет мем doge – изображение на Shiba Inu, японско ловно куче. В новата   статия StealthEX ще откриете всичко, което трябва да знаете за най -добрия крипто портфейл за Dogecoin. Освен това ние също ще ви насочим как лесно, сигурно и бързо да купувате монети DOGE. Побързайте и започнете да четете!

  Какви туитове на Илон Мъск за Dogecoin?

  Dogecoin  винаги е предизвиквал много вълнение. По -специално, монетата е известна като обект на внимание на главата на Тесла Илон Мъск. Той винаги се появява в свежите новини на Dogecoin за криптовалута. 

  През май 2021 г. екип от четирима основни разработчици на Dogecoin разкри, че си сътрудничат с Илон Мъск от 2019 г. Една от инициативите му е да увеличи производителността на транзакции. По -късно, през юли 2021 г., Мъск отново спомена Dogecoin в отговор на коментар на потребителя за възможностите на електрическите превозни средства. Туитът  повлия на цената на алткойна : курсът на DOGE се увеличи с 2%, но скоро се върна към предишните си стойности.

  През август Илон Мъск подкрепи Марк Кубан, собственик на клуба на Dallas Mavericks NBA, при въвеждането на отстъпки при продажбата на клубни стоки за тези, които ще плащат в Dogecoin, след което цената на криптовалутата DOGE нарасна със 17%. Към момента на писане цената на DOGE е $ 0,2022

  Колко доджкойни има?

  Към 24 септември 2021 г. циркулиращото предлагане на криптовалута Dogecoin е 131 419 507 714 DOGE.

  Колко Dogecoin притежава Илон Муск?

  Някои хора предполагат, че Мъскът е мистериозният „кит“, който държи над 36 милиарда DOGE – повече от 28% от общия тираж. 

  Кой е  най -добрият крипто портфейл  за Dogecoin?

  Ако искате да инвестирате и в криптовалута Dogecoin, тогава би било хубаво да разберете къде да съхранявате монета DOGE.

  Как да получите Dogecoin портфейл?

  Официалният портфейл на Doge е представен на уебсайта на проекта dogecoin.com. Може да се инсталира на компютър и мобилен телефон, но само на Android. Портфейлът Dogecoin Core е най -големият портфейл на dogecoin. Той е с отворен код и ви позволява да притежавате частни ключове. За синхронизация ще трябва да изтеглите всички блокчейн мрежи. Това е надежден и сигурен локален портфейл за съхранение на DOGE и извършване на финансови транзакции с монета.

  Официалният Dogecoin Core е добър портфейл на Dogecoin, който е много лесен за използване. Той внедрява код от Bitcoin Core, така че те са функционално сходни.

  Портфейл MultiDoge от официалните разработчици 

  MultiDoge Wallet е официалният портфейл с отворен код от разработчиците на проекта. И ако Dogecoin Core е „тежък“ или „дебел“, тогава MultiDoge е „леката“ версия. Синхронизацията се осъществява с отдалечени сървъри, така че няма нужда да изтегляте всички мрежови блокове. Можете да работите веднага след стартирането. 

  MultiDoge има по -малка функционалност от Dogecoin Core. Но най -важните функции са налице – получаване и изпращане на криптовалута. 

  Местни портфейли за криптовалута Dogecoin 

  Локалните портфейли на DOGE са инсталирани на компютър и са по -надеждни методи за съхранение в сравнение с онлайн услугите. В повечето случаи частните ключове се създават локално на устройството, така че притежателите на портфейла на Dogecoin имат контрол над тях, което означава над крипто монетите. Един от най -популярните местни портфейли е JAXX Wallet. Той е достъпен не само за инсталиране на компютър, но и като мобилно приложение (Android, iOS) и разширение за браузъра Chrome. 

  Най -добрият онлайн портфейл на Dogecoin 

  Дори по-прости, но по-малко сигурни онлайн Doge портфейли са чудесни за транзакции, но за дългосрочно съхранение на Dogecoin е по-добре да използвате локални или хардуерни устройства. Един от най -добрите онлайн портфейли е Dogechain от Block io. Тя ви позволява да запазите частния ключ, което е важно. Заслужават внимание и такива онлайн портфейли като Guarda Wallet, CoinPayments Wallet, Holy Transaction, Block.io Wallet и CoinVault. 

  Хардуерни портфейли DOGE 

  Хардуерните портфейли са най -сигурните срещу хакване. Но те са платени, така че си струва да ги купите, ако трябва да съхранявате голямо количество криптовалута за дълго време или да извършвате ежедневни транзакции с тях. 

  Всички хардуерни портфейли са мултивалутни и ви позволяват да съхранявате не само Dogecoin, но и всички основни крипто монети. Най -популярните компании, които ги произвеждат, са Ledger Nano, Trezor и Keepkey. 

  Ledger Nano S си заслужава да бъде разгледан. Цената му е 99 евро. Доставя се до всяка страна по света в рамките на 2-3 седмици. Няма такса за доставка. 

  Хартиени портфейли Dogecoin 

  На уебсайта на WalletGenerator можете да създадете хартиен портфейл. Това ще генерира частен ключ и адрес. Получените данни трябва да бъдат отпечатани и записани. Можете да прехвърлите криптовалута на адреса, но за да направите обратната операция, частният ключ трябва да бъде импортиран във всеки друг портфейл. Хартиените портфейли се наричат ​​студено съхранение, те осигуряват добра защита срещу кражба на средства. 

  Частният ключ се генерира локално на устройството, така че трябва да го проверите за вируси, троянски коне и т. Н. За да стартирате процеса, трябва да преместите мишката в хаотичен ред или да въведете произволни числа в прозореца на формуляра. 

  За първи път ще бъде генериран частен ключ за биткойн. След това трябва да изберете Dogecoin от падащия списък и да повторите процедурата. Публичният адрес започва с „D“ и трябва да прехвърлите монети към него. Можете да използвате раздели и да създадете не един, а няколко портфейла или хартиен портфейл за печат. 

  Мобилни приложения Dogecoin

  Мобилните приложения ви позволяват да управлявате криптовалута с помощта на телефона си. Един от най -надеждните мобилни портфейли е Coinomi. Можете да го инсталирате на Android или iOS. Връзките за изтегляне са достъпни на официалния уебсайт на Coinomi или в магазина за приложения по име. 

  Други мобилни приложения за Dogecoin включват Doge Android Wallet, Trust Wallet, Infinito, Guarda, CoinPayments, Dogecoin Core, Atomic Wallet, Exodus и Jaxx. 

  Дали Dogecoin е добра инвестиция

  Дали Dogecoin е добра инвестиция през 2021 г.?

  Фактът, че Dogecoin има силна потребителска база и подкрепа на общността, показва, че цената му може да достигне нови върхове. Ще достигне ли dogecoin $ 10? Изглежда малко вероятно, но според някои анализатори цената на Dogecoin може да достигне максимум 0,95 долара до края на 2021 г.

  Къде мога да купя криптовалута Dogecoin?

  След като разбрахме къде да съхраняваме Dogecoin, възниква въпросът, къде да инвестираме в Dogecoin и коя услуга да изберем, ако искате да купите или продадете жетон. Най -доброто място за закупуване на криптовалута е  StealthEX  – незабавна размяна на криптовалута за неограничени суапове. Услугата му е безплатна за регистрация и не съхранява средствата на потребителите в платформата.

  Как да купя монета DOGE?

  Просто отидете на  StealthEX  и следвайте тези лесни стъпки:

  1. Изберете двойката и сумата за вашата размяна. Например  BTC  към  DOGE .
  2. Натиснете бутона „Стартиране на обмена“.
  3. Посочете адреса на получателя, на който ще бъдат прехвърлени монетите.
  4. Преместете криптовалутата си за обмен.
  5. Вземете вашите монети!

  Следвайте ни в  Medium ,  Twitter ,  Telegram ,  YouTube и  Reddit, за  да получавате   актуализации на StealthEX.io и най -новите новини за крипто света.

  Мненията и становищата, изразени тук, са единствено на автора. Всяко инвестиционно и търговско движение включва риск. Когато вземате решение, трябва да проведете собствено проучване.

  Добре дошли сте да посетите  борсата на StealthEX  и да видите колко бързо и удобно е това .

  Ресурси

  1. https://stealthex.io/blog/2021/09/24/what-is-the-best-crypto-wallet-for-dogecoin-doge/

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 0 Среден рейтинг: 0]
  ИзточникStealthX
  Чрезpublish0x

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...