Още
  НачалоКриптовалутиАлткойниКакво е Shiba Inu и как да обменяме BTC към SHIB?

  Какво е Shiba Inu и как да обменяме BTC към SHIB?

  Всеки, който е запознат с крипто света, ще знае за възхода на монети с мем, който наскоро бе отстояван и доведен в основата от основатели на знаменитости като Илон Мъск. Неговият афинитет към шегата на цялата криптовалута не е скрит за никого в крипто света. Монета мем, базирана на Шиба Ину. Какво представлява Шиба Ину? Това е японска порода кучета. Това куче служи като талисман за няколко монети меми, включително монетата, за която ще говорим.

  Монетата мем, която ни обръща внимание днес, е монетата Shiba INU (SHIB). Монета, която е създадена и маркирана с „Dogecoin killer“ от нейния основател Ryoshi. Твърди се, че монетата е много по-добра версия на Dogecoin. Сега, нека се задълбочим в това, което е Shiba Inu Coin и как обменяте BTC за SHIB.

  Какво е монета Shiba Inu (SHIB)?

  SHIB е монета мем, която използва породата кучета Shiba Inu като свой талисман точно като DOGE. Наскоро той попадна в светлината на прожекторите на фона на нарастващия интерес към своя братовчед DOGE и усетения интерес на изпълнителния директор на TESLA Илон Мъск към DOGE . Както и заглавието, генерирано, когато съоснователят на Ethereum Виталик дари монетите SHIB, които му бяха подарени в индийска благотворителна организация. Монетата мем е придобила популярност и интерес от широк кръг потребители и инвеститори и присъствието й в общността нараства много силно.

  DOGE е създаден като шега крипто към биткойн. Е, можем да кажем, че SHIB е създаден като шега крипто за DOGE, което го прави шега на шега. Крипто Shiba Inu е част от орда кучешки тематични символи, които включват DOGE, Аляска Inu (LAS), BabyDoge, JIND и LASM.

  Какво е SHIB?

  Основни характеристики на монетата Shiba Inu

  • Въз основа на Ethereum

  Докато DOGE се основава на същата технология, която захранва биткойн, криптовалутата на монети Shiba Inu се основава на технологията Ethereum. Създаден е като заменим знак в стандарта ERC-20.

  • Фиксирана доставка

  Общото предлагане на монетата Shiba Inu е фиксирано на 1 квадрилион, което все още е много SHIB монети. Въпреки че токенът не може да бъде класифициран като оскъден, което е ключово за повишаване на стойността. Около половината от жетоните обаче се държат от Виталик, който е решил да изгори 90% от него.

  • Три символа в една и съща екосистема

  Екосистемата Shiba Inu включва три символа, които са SHIB, LEASH и BONE. Крипто Shiba Inu Crypto е основният символ и инвеститорите могат да го купят в хиляди, милиони, милиарди или дори трилиони и да го държат в портфейла си. Монетата SHIB е неумолима в целта си да разшири обхвата си.

  Имаме и LEASH , което можем да наречем оскъдното от трите, тъй като общото му предлагане е ограничено на 107 646. Първоначално е проектиран като знак за пребаза, но оттогава е преназначен, за да постигне пълния си потенциал. Лекенът LEASH е етикетиран другият край на екосистемата Shiba Inu.

  И накрая, имаме BONE, което е следващият етап в пътуването на криптовалутата Shiba Inu. Това ще отбележи стартирането на екосистемата SHIB Defi и ще изисква от потребителите да залагат своя SHIB токен, за да копаят за BONE токена.

  Монета SHIB

  Към 3 юли 2021 г. крипто Shiba Inu се търгува на $ 0,000008594 с дневен обем на търговия от $ 384 250 858. Пазарната капитализация в момента е 3 392 758 105 долара и е на 28-о място в CoinMarketCap . Той има проверена циркулираща доставка от 394 796,00B монети SHIB. Общото предлагане е ограничено на 1 квадрилион, което означава, че никога не може да има повече от това в обращение. Съобщава се, че Ryoshi е заключил половината от общото предлагане и е унищожил ключа. Докато огромен къс беше изпратен и на съоснователя на Ethereum Vitalik.   

  Съобщава се също така, че Виталик е изгорил около 90% от изпратения му данък, както и че е изпратил някои на благотворителна организация в Индия, за да помогне за смекчаване на ефекта на Covid-19. За разлика от DOGE, токеномиката на монетата Shiba Inu е по-сложна, тъй като част от монетата се изгаря всеки път, когато инвеститор купи SHIB. Това в крайна сметка ще направи монетата оскъдна с времето. Можете също така да спечелите BONE жетона на платформата Shiba Inu, като заложите вашата крипто Shiba Inu.

  Общност

  Откакто криптовалутата Shiba Inu стартира през 2020 г., тя натрупа силен почитател на крипто пазара. Това се вижда от начина, по който токенът е успял да пробие в топ 30 на жетоните в света според CoinMarketCap. Има силно онлайн присъствие и в социалните медии.

  Какво е SHIB?

  Защо си заслужава да се обмислят монети с мем?

  Мемните монети, както името показва, започват като шега, която никой не е смятал, че някога ще бъде взета на сериозно. Както се оказва, това предположение е било погрешно и сега инвеститорите вярват, че с тях няма да се шегуват по отношение на възвръщаемостта на инвестициите. И така, заслужават ли да се обмислят мемотомите като монетата Shiba Inu за вашето портфолио? Добра инвестиция ли е Шиба Ину?

  Е, мемовите монети се оказаха добър източник на краткосрочна печалба за повечето инвеститори. Начинът, по който те успяват да спечелят популярност за толкова кратко време, благодарение на стриктния стремеж на инвеститорите на дребно и влиятелните лица, гарантира, че можете да реализирате краткосрочна печалба. Въпреки това, осъществимостта на дългосрочната печалба все още не е ясна, тъй като мемовите монети се основават най-вече на спекулативен стремеж.

  Силно изменчивият характер на монетите също означава, че лесно можете да загубите инвестицията си, ако не се полагат грижи. Има тонове монети с мем, като CoinMarketCap съобщава, че имаме над 5000 от тях. Тези монети са склонни да изпомпват големи и да потапят големи, което ви дава безумна граница на загуба и печалба.

  Само внимателното и прецизно планиране може да гарантира, че печелите и постигате бърза възвръщаемост на инвестициите, тъй като трябва да знаете кога да купувате и продавате в точното време.

  Как да получите монета Шиба Ину?

  Можете да получите крипто Shiba Inu от няколко борси, тъй като монетата е достъпна на много реномирани борси и DEX. Можете дори да замените монетата SHIB на ShibaSwap , която е собственост на Shiba Inu. Монетата се предлага и на най-известния DEX на Ethereum Uniswap. Като алтернатива можете да посетите Swapzone, за да обмените биткойна си с монета SHIB.

  Как да обменяме биткойн към Shiba Inu?

  Обменът на монети Shiba Inu не трябва да е толкова труден, особено когато имате обменник на обмен като Swapzone, който ви носи най-добрите обменни курсове на Shiba Inu / Bitcoin от различни борси. Най-хубавото е, че можете да обмените биткойните си директно за крипто Shiba Inu директно от уебсайта на Swapzone.

  1. Отидете на уебсайта на Swapzone.
  2. Изберете сдвояването от BTC към SHIB.
  3. Въведете сумата на BTC, която искате да обмените за криптовалута Shiba Inu Swapzone, сега ще ви донесе най-добрите курсове от различни борси, предлагащи BTC / SHIB сдвояване и ще покаже сумата от SHIB, която получавате за вашия BTC. Swapzone улеснява обмена на монети Shiba Inu, като ви позволява да изберете най-добрата оферта, която ви подхожда от списъка на борсите Shiba Inu.
  4.  Кликнете върху бутона за обмен , който ще ви помоли да предоставите адреса, на който искате да бъдат изпратени вашите новозакупени SHIB токени. Има място и за адрес за възстановяване на BTC.
  5. Щракнете върху бутона „ продължи обмена“ . Swapzone ще ви покаже и прегледа на сайта за обмен, от който сте избрали да закупите.
  6. Изчакайте депозитът да бъде обработен от обменната служба и размяната да бъде извършена.
  7. Не забравяйте да оцените партньора за обмен и да оставите преглед, за да можем да съберем повече информация за борсите за бъдещи потребители.

  Видео ръководство как да конвертирате в монета SHIB

  Видеото по-долу предоставя визуално ръководство за това как лесно да конвертирате в монети SHIB.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 1 Среден рейтинг: 5]
  Източникswapzone

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...