Още
  НачалоКриптовалутиБиткойнКакво можете да очаквате за цената на биткойн през ноември? Пътят до...

  Какво можете да очаквате за цената на биткойн през ноември? Пътят до $80 000 е ясен

  Биткойн имаше грандиозен октомври 2021 г., отбелязвайки представяне от +39,9%. Мракът, който преобладаваше в края на септември 2021 г., отстъпи място на нарастваща еуфория. Това има смисъл, когато видите, че цената му е нараснала от $43K на $61K с нов ATH (All-Time High) от $67K.

  След това цената на биткойн беше логично коригирана след такъв скок. Казвам логично, защото трябва да имате предвид, че нищо не се случва линейно с цената на биткойн . Това се случва в последователни бичи вълни с корекции, от които трябва да се възползвате, за да натрупате повече BTC.

  Добрата новина е, че предишната силна съпротива около зоната от $58K сега се превърна в силна подкрепа. От 15 октомври 2021 г. цената на биткойн е затворила под $60 000 само веднъж:

  Това беше на 27 октомври 2021 г., след масивна дълга ликвидация, на която станахме свидетели. Това ни напомни, че пазарът на биткойн може да се сравни с играта на Squid „Red Light, Green Light“ . След това цената на биткойн бързо се върна над $60 000, което беше изключително положителен знак.

  След фаза на повторно тестване пътят до $80 000 е ясен за биткойн

  Към момента на писане, цената на биткойн е $63,2 хил. След като видяха как много Sh*tcoin се покачват феноменално, мнозина се чудят какво очаква биткойн през ноември 2021 г. Това е законно.

  Така че ще се опитам да ви дам моята визия, както стоят нещата.

  На първо място, ако сте устояли на изкушението на Sh*tcoin като SHIBA INU, поздравления! Целите на биткойн са много по-амбициозни от това, което SHIBA INU може да ви предложи . Освен това, помпата на SHIBA INU скоро ще приключи и дъмпът ще дойде, за да нанесе огромна такса за всички, които купуват Sh*tcoin, водени от тяхната алчност и доверчивост.

  Като се има предвид това, 12-часовата ценова диаграма на биткойн показва, че биткойн току-що е излязъл от флага на бика, в който е бил от няколко дни:

  В следващите дни се очаква цената на биткойн да атакува неговия ATH, определен на 20 октомври 2021 г., на $67 000. След като този ATH бъде победен отново, вероятно трябва да видим нова фаза на повторно тестване.

  След това нещата трябва да се ускорят, като цената на биткойн възобнови изкачването си в неизследвана територия. Това ще се развие доста над $70K, като цената на биткойн ще достигне $75K-$80K до края на ноември 2021 г. по мое скромно мнение.

  Отвъд $70 000, не би било изненадващо да видим волатилността на биткойн да се повиши рязко нагоре с впечатляващи ходове, дължащи се на притока на инвеститори на дребно. Очаква се бичи новини да се умножат в медиите, тъй като все повече и повече големи компании преминават към света на биткойн.

  Така че пригответе се за завръщането на изключителна еуфория на пазара на биткойн.

  Очаква се декември 2021 г. да бъде още по-бичи, като биткойн изпълни обещанието, което данните във веригата показват от месеци: достигане на историческата граница от 100 000 долара.

  Разбира се, все още не сме там и биткойн ще трябва да върви напред стъпка по стъпка. Първо приближаването на $80 000 през ноември, а след това всичко ще стане възможно, след като цената му е в неизследвана територия. От ваша страна, ако сте биткойн HODLer, най-добрите ви дни са пред вас.

  Биткойн вече променя живота на салвадорците към по-добро

  И накрая, няколко думи за нещо дори по-важно от цената на самия биткойн: биткойн революцията. За това трябва да отидем в Ел Салвадор, която беше първата страна, която направи биткойн официална валута през септември 2021 г. От 2 ноември 2021 г. Ел Салвадор разкри, че притежава 1120 BTC, закупени на средна цена от 53 062 долара.

  С малка част от печалбите, генерирани от своята стратегия за биткойн, Ел Салвадор току-що реши да финансира 20 нови училища в страната, както и да потвърди изграждането на нова ветеринарна болница за 4 милиона долара в столицата Сан Салвадор.

  Това може да ви изглежда малко, но в мащаба на страна като Салвадор е огромно. Биткойн вече променя живота на салвадорците към по-добро. Похвално е и отношението на президента Найиб Букеле, който преди това обясни, че печалбите, генерирани с биткойн, държан от FIDEBITCOIN, държавната сметка в BTC Trust, ще бъдат използвани за подобряване на живота на гражданите на страната.

  Така експериментът със стандартен биткойн продължава в Ел Салвадор с първите си положителни последици и ще бъде интересно да проследим как се развива този завладяващ експеримент през следващите месеци и години.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 1 Среден рейтинг: 5]
  Източникinbitcoinwetrust

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...