Още
  НачалоКриптовалутиАлткойниКакви са алтернативите на Youtube? Odysee сред най-предпочитаните DVP

  Какви са алтернативите на Youtube? Odysee сред най-предпочитаните DVP

  DVP, децентрализирани видео платформи вече са най – търсени и използвани. Цензурата е достигнала трудно поносими нива.

  В Youtube няколко случая, при които съдържание за криптовалути, съдържание срещу ваксини и много научни изследвания просто изчезнаха. Те бяха цензурирани. Авторите се опитаха да се оплачат и да реагират срещу това ограничение, давайки доказателства за това, което разказват, но нищо не се промени.

  Това е една от причините да избера да синхронизирам канала си в Youtube, с акаунт в Odysee.

  Така че, ще продължавам да публикувам съдържанието си в Youtube, НО, в Odysee ще печелите пари за гледане на видеоклипове. Подобно на Publish0x, където можете да печелите криптовалути, за да четете статии. Не звучи ли по -интелигентно?

  И така, какво очаквате да се присъедините към нас в Odysee и да започнете да печелите пари, гледайки видеоклипове? .

  Трябва да ни проверите и да ни подкрепите! И кой знае: може би един ден партньорството между Publish0x и Odysee ще направи съвместното състезание и по -достъпно!

  Децентрализираните платформи са все по -необходими.

  Преди няколко дни мой скъп приятел ми каза, че Facebook цензурира следното изображение:

  Odysee

  Източник: https://www.studiofavari.com/2020/05/01/dpcm-norme-direttive-ecc-capire-la-giungla-delle-leggi/

  Изображението казва, че следните закони са от най -силните до най -слабите: конституция, европейски закони, обикновени закони, регионални закони, правила от ръководни кадри, навици.

  Е, да, на италиански е, но е просто представяне на йерархията на законите и институциите в Италия. Предполагам, че във всички страни съществува подобна йерархия. Нищо ново под Слънцето, както веднъж каза някой много известен.

  Както и да е, съобщението, което получи приятелят ми, беше следното:

  Odysee

  Все пак е на италиански, но смисълът е, че съобщението, което той публикува, не е подходящо за насоките на общността и така съобщението е скрито за общността и е видимо само за собственика на коментара. След това той получи предупредителното съобщение: „Следващия път, когато ще споделяте нещо за свободни мислители и нещо, което ще помогне на хората да отворят съзнанието си, акаунтът ви може да понесе ограничения“.

  Чакаме какво?

  Лице, което публикува нормална йерархия на законите в дадена страна, като директно споменава консултантска фирма, създала този образ с цел незабавно разбиране на въпроса … не може да бъде публикувано.

  Той не казваше нищо за или против ваксините. Той не коментира политическата ситуация в Афганистан. Той не очерняваше параолимпийските спортисти.

  И така, за какво е всичко това **

  Това е една от причините да обичам Publish0x. Обидните коментари са забранени, измамниците са забранени, но може да се направи истинска информация. Има много хора, с които можете да разговаряте, да разговаряте, да споделяте мисли.

  Това не е въпрос на цензура, това е въпрос на подобряване на средата, в която живеем, на възможността да се свържем с други хора, които може да мислят по подобен начин.

  Това е една от причините, поради които избрах да отида за Odysee. Не казвам, че ще търся цензура. Просто казвам, че ще се опитам да съчетая повече точки с по -дълбоки видеоклипове, които не съм сигурен, че ще публикувам в Youtube.

  Както и да е, мислех, че преместването на съдържанието ми може да има начин да подкрепя това нарастващо стартиране.

  Елате и се присъединете към нас тук, на Odysee !

  Кажете ми в коментарите какво мислите за тази цензура и как я избягвате. Не ми харесва думата „борба с цензурата“, тъй като това, с което се борим, придобива сила срещу нас.
  Можем да го избегнем. Можем да бъдем като вода: тя може да бъде затворена, но ще търси друг път. Тя може да бъде блокирана, но НЕ завинаги, тъй като gutta cavat lapidem (капка изкопайте камъка)

  Кажете ми вашите мисли и чувства!

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 0 Среден рейтинг: 0]
  ИзточникMikeZillo
  Чрезpublish0x

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...