Още
  НачалоБлокчейнАнализиВъпреки нестабилността на пазара, Cardano надхвърля повече от 2000 нови притежатели дневно

  Въпреки нестабилността на пазара, Cardano надхвърля повече от 2000 нови притежатели дневно

  Блокчейн екосистемата Cardano ( ADA ) продължи своя огромен растеж, след като претърпя значително надграждане през септември 2021 г. 

  Този растеж може да се измери по отношение на нови функции и актуализации, както и интерес на купувача, като над 2000 нови притежатели се добавят ежедневно през последните 30 дни.

  Според данните, получени от Finbold , на 19 април имаше 3 268 890 притежатели на Cardano в сравнение с 3 339 101 на 19 май, добавяйки общо 70 211 между двете дати, средно 2340 нови притежатели на дневна база, както показват данните от Cardano Blockchain .

  ADA портфейли. Източник: Cardano Blockchain Insights

  Интересното е, че транзакциите с китове Cardano достигнаха 4-месечен връх , след като видни играчи купиха спад. На 13 май китовете Cardano бяха най-активните от януари, когато цената на ADA достигна дъното от $0,40 на 12 май. По-специално, ADA видя 1085 транзакции, надвишаващи $100 000 на стойност, тъй като изглежда интересът има както от големи, така и от инвеститори на дребно.

  Основните етапи на ADA продължават да се подреждат

  По-специално, Cardano добави над 70 интелигентни договора на седмица, тъй като повече разработчици се включиха в блокчейна. Най-големият блокчейн Proof-of-Stake ( PoS ) добави 283 скрипта Plutus (платформа за интелигентни договори, базирана на Cardano), като се увеличи от 2400 на 8 април до 2683 на 8 май.

  Cardano сега се подготвя за следващото си хардфорк събитие, което ще бъде хардфорк на Vasil и е предвидено да се проведе през юни 2022 г. Най-новото развитие идва в момент, когато Cardano се подготвя за това събитие. Целта му е да разшири протокола и драстично да повиши пропускателната способност на транзакциите, а с това и обема и ликвидността. 

  В края на месеца мрежата добави 400 нови базирани на ADA проекта и около 100 000 портфейла, обяви Finbold, след като през февруари броят на притежателите на ADA портфейл се увеличи до повече от 3 милиона .

  Междувременно Cardano се търгува мечи през последните дни, заедно с останалата част от пазара на криптовалути . А именно, цената му в момента на пресата е $0,526, което е нагоре с 0,92% за последните 24 часа, въпреки че е спаднало с 9,47% през последната седмица, според статистиката на CoinMarketCap.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 0 Среден рейтинг: 0]
  Източникfinbold

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...