Още
  НачалоКриптовалутиNFTsТоп пет (5) DeFi проекта на Solana

  Топ пет (5) DeFi проекта на Solana

  DeFi, известен също като децентрализирани финанси, в момента е по-добра алтернатива на традиционните финанси. Досега потребителите на DeFi се възползваха от по-ниски лихвени проценти на транзакции, по-високи лихви за спестителите и лесна диверсификация на инвестициите.

  В допълнение, блокчейн технологията Solana е може би една от най-бързите мрежи и може да обработва около 50 000 транзакции в секунда при по-ниски такси, предимно по-малко от $.01. В допълнение, протоколът предоставя различни решения, които го правят един от най-известните Layer 1s в световен мащаб.

  Представете си проекти на DeFi на платформа, която работи ефективно и на по-ниска цена. Екосистемата Solana се е развила толкова много и над 400 проекта, включително проекти на DeFi, в момента са базирани на блокчейн. Искате ли да научите повече за петте най-добри проекти на DeFi, които да търсите в Solana ? Тази статия е за вас.

  Пет най-добри проекта, които да търсите в Солана

  Raydium 

  Raydium е един от най-старите проекти на Solana. Проектът работи като книга за поръчки във верига, която изследва характеристиките на DeFi в блокчейна. Инвеститорите могат да печелят награди, като залагат активи в ликвидните пулове на Raydium.

  В допълнение, Raydium предлага ликвидност във веригата на централна книга с лимитирани поръчки, като гарантира, че участниците имат гладко изживяване. Разработчиците на Raydium изградиха стартовата площадка AcceleRaytor, за да помогнат за стартирането на други проекти в мрежата на Solana.

  И накрая, общността Solana в Raydium също решава как да набере средства за стартиращите проекти. В бъдеще Raydium планира да си сътрудничи с други DeFi и AMM общности и да предложи подкрепа за изграждането на техните продукти на Solana.

  Serum DEX

  Serum DEX е друг проект, който предлага на DeFi инвеститорите висока скорост и ниски транзакционни разходи. Платформата е изградена от Solana и е напълно без разрешение. Serum също има пълна книга с лимитирани поръчки с познат потребителски интерфейс.

  В допълнение, цената на транзакцията е по-ниска от другите DEX ($0,00001 на транзакция). Проектът е топ децентрализирана борса с безнадеждна кръстосана търговия, която е бърза и ефективна.

  Bonfida

  Тази платформа предоставя продуктов пакет, който преодолява пропастта между Solana, Serum и неговите потребители. В допълнение, Bonfida предлага анализ на данни на Solana с API и много пазарни маркери в пространството за криптовалути отбелязаха значителен темп на растеж поради тези анализи. 

  Bonafide също споделя същия графичен потребителски интерфейс със Serum; следователно, вашият опит винаги е първокласен.

  Oxygen

  Друг DeFi проект, за който трябва да внимавате, е Oxygen, протокол DeFi Brokerage, който позволява на потребителите да отпускат, заемат, печелят, печелят и генерират ливъридж за търговия. Освен това мрежата ще даде възможност на потребителите да вземат заеми срещу заети активи, за да имат пари за харчене или инвестиране.

  Oxygen предлага функцията за кръстосано обезпечение, при която инвеститорите могат да използват своите активи като обезпечение. В резултат на това можете да намалите шанса за ликвидация, тъй като функцията за кръстосано обезпечение ви позволява да подкрепите акаунта си.

  Orca

  Orca е DEX, създаден за удобство на потребителя. Можете да се насладите на по-прост подход към Solana с Orca, който става възможен чрез използването на три ключови функции: индикатор за справедлива цена, агрегатор и баланси на токени.

  Първо, индикаторът за справедлива цена ви дава най-добрата цена, в която да инвестирате, без да се доверявате на произволни предложени от DEX пазарни курсове. Освен това, по време на вашата търговия агрегаторът предлага най-добрия курс от ликвидните пулове на Ocra. Освен това можете да видите баланса си и списъка с токени в панела Orca Tokens.  

  Заключение

  Solana може да е идеално подходящ за много проекти на DeFi и тези топ пет проекта със сигурност са тези, които трябва да гледате тази година. Така че, ако се интересувате от инвестиране в DeFi тази година, изберете мрежа, която ви дава най-доброто потребителско изживяване.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 2 Среден рейтинг: 5]
  Източникfxcryptonews

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...