Още
  НачалоКриптовалутиАлткойниНай-добрите дигитални продукти за продажба за биткойн — 2021 г

  Най-добрите дигитални продукти за продажба за биткойн — 2021 г

  Наистина няма съмнение, че живеем в дигитална ера. Продукти и услуги от различни видове вече са достъпни в цифров вид, дори валутата вече е приела цифрова форма.

  Така че е съвсем логично цифровите продукти да позволяват цифрова валута като форма на плащане.

  Въпреки че има множество дигитални продукти, които могат да се продават онлайн, някои от най-добрите, които можете да продавате за биткойни, и освен това са в търсенето и ще останат такива в близко бъдеще:

  електронни книги

  За всички творчески писатели, електронните книги са чудесен начин да покажете работата си, като най-добрата част е, че не е нужно да чакате издателска агенция да одобри работата ви. Всичко, от което се нуждаете, е уебсайт и вашата електронна книга и сте готови.

  Още по-хубавото е, че ви дава свободата да приемате биткойн плащания за вашата електронна книга.

  С много платформи за разработка на уебсайтове с шаблони, изработени по поръчка, можете да започнете за нула време и без никакви предварителни технически познания.

  Можете да се обърнете към това ръководство за  това как да започнете с вашия уебсайт за електронни книги и да интегрирате плащания с биткойни в него .

  софтуер

  Типичен продукт в днешната цифрова ера е софтуерът. Тъй като софтуерът взаимодейства с почти всеки аспект от живота ви, е почти невъзможно да си представите живота без него.

  Очаква се софтуерният пазар да достигне приходи от  $825 трилиона до 2026 г. с годишен темп на растеж от 7,38% .

  Може би едно от най-големите имена в софтуерното пространство, което започна да приема биткойн плащания за някои от своите продукти, е  Microsoft .

  Още по-интересното е, че някои софтуерни индустрии вече са се отворили към биткойн и виждането му като начин на плащане е доста често срещано явление. Някои от тях включват, но не само,  уеб хостинг, VPN, облачни услуги .

  За всеки тип софтуерна услуга има огромен потенциал и възможност за приемане на биткойн плащания и много компании започват да осъзнават това.

  Онлайн курс

  Независимо дали сте квалифициран предприемач, учен, художник или финансов магьосник, споделянето на знанията си със света винаги е добра идея и какъв по-добър начин да направите това от онлайн курсове.

  С нарастващия интерес към потребители от цял ​​свят за достъп до знания от експерти, създаването и продажбата на онлайн курс е чудесна възможност.

  За съжаление, повечето популярни платформи за онлайн курсове като Coursera или Udemy все още не поддържат плащане с биткойни, така че ще трябва да създадете свой собствен уебсайт, където можете да покажете курса си и да приемете плащания с биткойни за него.

  Графични дизайни

  За всички креативни дизайнери страхотен дигитален продукт, който има и винаги ще бъде търсен, е  графичният дизайн . Сега тази категория може да обхваща много неща, включително:

  • Шрифтове
  • Логос
  • Шаблони
  • Модели
  • Илюстрации
  • Икони
  • Услуги на Photoshop
  • Комикси и анимация

  Можете или да работите като фрийлансър и да създавате свои дизайни въз основа на нуждите на всеки клиент, или да продавате предварително направени дизайни и шаблони, като и двете ви позволяват да приемате плащания с биткойни.

  Най-добрият вариант би бил да създадете уебсайт и да продадете вашата услуга/продукт за биткойн, но ако искате да използвате персонализирани платформи, които също могат да работят.

  игри

  Игрите са една от най-горещите индустрии, които ще продължат да се развиват през следващите няколко години, предвижда се, че има  2,7 милиарда геймъри по целия свят и тази индустрия може да струва 169,7 милиарда долара до края на 2025 г.

  db937dcb4ace315e1ca48a89437214ef036ef18da122b33bd8c826de5d477713.gif

  Вселената на игрите е голяма и се разширява с игри, които се предлагат във всякакви форми и размери за всички демографски данни и региони.

  От мобилни приложения, онлайн, компютър, конзоли, има огромен обхват за типа игра, която можете да създадете.

  И добрата новина е, че общността на игрите е по-отворена към криптовалутата, така че можете лесно да приемате плащания с биткойни за нея.

  Заключение

  С нарастващата популярност на биткойн, приемането му като форма на плащане може да бъде от голяма полза за вашия онлайн бизнес, особено ако продавате дигитални продукти.

  Въпреки че няма ограничение за това, което можете да продавате онлайн, някои категории се открояват поради своята популярност.

  За всички вас, които имате творчески талант,  електронните книги, графичните дизайни  са най-добрите възможности за преследване.

  Докато всеки с всякакъв вид опит може да създаде онлайн курс.

  И накрая, за всички разбиращи в технологиите кодери, софтуерът  и  играта  са правилният начин.


  Първоначално публикуван в Blockonomics

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 1 Среден рейтинг: 5]
  Източникblockonomics

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...