Още
  НачалоКриптовалутиБиткойнНяма най-добра цена за биткойн. Има само цената, на която избирате да...

  Няма най-добра цена за биткойн. Има само цената, на която избирате да купите биткойн.

  През последните месеци все повече хора се осъзнават за биткойн. Пландемията CVD-19 (и последствията от нея) даде страхотен тласък в това отношение. Тъй като недостатъците в настоящата парична и финансова система бяха разкрити, силните страни на биткойн бяха забелязани от все повече хора.

  Чувам все повече хора около мен да говорят за биткойн. Не винаги добре, разбира се. Някои са провокативни, но други изглеждат наистина заинтересовани да купят биткойн в близко бъдеще. Когато ги попитам какво ги пречи да предприемат действия, често чувам едно и също нещо:

  „Искам да съм сигурен, че плащам най-добрата цена за моя биткойн.“

  Желанието да купя биткойн на най-добра цена е нещо, което се появява често, което намирам. На всички тези хора обяснявам нещо съвсем просто: няма такова нещо като най-добра цена за биткойн. Има просто цената, на която избирате да купите биткойн.

  Купуването на биткойн въз основа единствено на неговата спот пазарна цена няма смисъл, ако разбирате защо биткойн

  Вашето решение не трябва да се отнася до цената на биткойн, а по-скоро до основите на биткойн и феноменалния потенциал на неговата революция.

  В крайна сметка, какво ви кара да мислите, че цената на биткойн от $40 000 е най-добрата цена? Нищо. Можете да изчакате още повече, докато цената му падне до $35 000. И тогава все още можете да изчакате потенциално да падне под $30 000, ако някога стане. И дори цената на биткойн да падне до 30 хиляди долара, каква гаранция имате, че това е най-добрата цена за биткойн? Хората са го купили 30 пъти по-евтино от вас за $1K… Това разсъждение няма да ви отведе до никъде.

  Трябва да се съсредоточите върху причината за биткойн, неговите основи и потенциала за растеж на неговата полезност за потребителите в бъдеще.

  Биткойн е P2P платежна система, която принадлежи на всеки. Тази отворена платежна система няма лидер. Никой не контролира биткойн. Така че всеки може свободно да участва в мрежата, за да гарантира, че правилата, написани в изходния код на биткойн, се спазват. Биткойн ви позволява да изградите своя собствена версия на истината , която постоянно ще сравнявате с тази на другите участници в мрежата. Нищо не ви се налага с биткойн.

  Вашата покупка на биткойн трябва да бъде мотивирана от неговите основи и потенциала за растеж на неговата полезност в бъдеще

  В основата на биткойн е неговият консенсусен алгоритъм, т. нар. Proof-of-Work. Алгоритъм, който дава на Биткойн превъзходство и който ще се поддържа независимо от всичко. Това е предпоставка за бъдещия успех на биткойн. Програмната парична политика на биткойн и неговото ограничено предлагане от 21 милиона единици ви дават основни гаранции в свят, който е по-нестабилен от всякога.

  С биткойн можете да запазите плодовете на вашия труд в най-сигурната децентрализирана мрежа в света. Никой не може да дойде и да конфискува парите ви или да ви спре да ги използвате, както желаете, стига да разполагате с личните ключове. Запомнете това златно правило: не вашите ключове, не вашите биткойни .

  Фундаментално вярвам в биткойн, защото смятам, че отговаря на една нужда, която ще продължи да расте в бъдеще: необходимостта да се защитят плодовете на своя труд от опустошенията на инфлацията по начин, който устоява на цензурата. В свят, в който все повече и повече политици ще се стремят да наложат общество на масово наблюдение върху нас със своите CBDC и където централните банкери ще продължат да диктуват своите правила, като печатат фиатни пари безкрайно, биткойн ще бъде най-добрата ви алтернатива да се освободиш.

  Биткойн ви позволява да възстановите контрола над живота си, като ви гарантира три основни свободи:

  • Свобода за изпращане на BTC
  • Свобода за получаване на BTC
  • Свобода на HODL BTC

  Комбинирани, тези три свободи ви позволяват да живеете живота си според вашите собствени условия. Няма причина да вярваме, че биткойн революцията няма да успее. Убеден съм в това, но това е само мое лично убеждение. Очевидно не мога и няма да ви дам никакви гаранции в това отношение.

  Последни мисли

  Истинските въпроси, които трябва да си зададете, когато решавате дали да купите биткойн или не, са:

  • Вярвам ли в полезността на биткойн?
  • Вярвам ли в желанието на все повече хора в бъдеще да имат свободата да живеят живота си според собствените си условия?

  Ако отговорите на тези два въпроса по начина, по който го правим аз и всички други биткойнъри, тогава ще разберете, че най-добрият ви вариант за бъдещето е да купувате биткойн и HODL, без значение какво. Ще спрете да губите времето си в търсене на хипотетична по-добра цена за биткойн и ще се съсредоточите върху това, което тази революционна парична и финансова система може да направи за вас.

  Ключът е тук. От вас зависи да го завладеете.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 3 Среден рейтинг: 5]
  Източникssaurel

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...