Още
  НачалоБлокчейнСЛИВАНЕ НА ФИНАНСОВИЯ, МЕДИЦИНСКИЯ И ВОЕННИЯ СЕКТОР ЧРЕЗ НАНОТЕХНОЛОГИИ И БИОСЕНЗОРИ, ВНЕДРЕНИ...

  СЛИВАНЕ НА ФИНАНСОВИЯ, МЕДИЦИНСКИЯ И ВОЕННИЯ СЕКТОР ЧРЕЗ НАНОТЕХНОЛОГИИ И БИОСЕНЗОРИ, ВНЕДРЕНИ В ЧОВЕШКИТЕ ТЕЛА

  1. Блокчейн, новата дигитална парична система, използва протоколите IEEE 802, които са възможни на база на човешкия WBAN, който в превод значи Безжична Телесна Мрежа, а безжичната телесна мрежа основно се свързва с цифровата валута чрез БИОСЕНЗОРИ.

  IEEE 802 е семейство от стандарти на Института на инженерите по електротехника и електроника (IEEE) за локални мрежи (LAN), персонални мрежи (PAN) и градски мрежи (MAN).

  2. Едновременно с това IEEE протоколите свързват човешкия WBAN с медицинските служби, с цел дигиталната медицина да извършва диагностика, замерване на жизнени показатели и да извършва ЛЕЧЕНИЕ чрез вндерени нанотехнологии.

  3. На скрито ниво, преди медицинските служби да получат всички възможни измервания на тялото ви, сигналът минава през военните и техните централи, ползващи квантови компютри. А всички данни се включват в единна система по контрол, следене, мониторинг и таргет, където се ползват технологии, като сателити, дронове, нанодронове и радари, лидари и прочие.

  Ето така финансовата, медицинската и военната промишленост ще се слеят в контрола над нашите тела, а за да бъде резултатно осъществено това им е нужно организмът ни да бъдат напоен с биосензори.

  Как?

  Чрез медикаменти, ваксини, аерозолно, храни, води.

  И никой не ни е питал дали сме съгласни!

  Всички крият своите намерения: медици, военни, корпорации, държави, наднационални организации.

  Лъжат ни за произхода на КОРОНА, лъжат ни за съдържанието на ваксините, лъжат ни за аерозолите, лъжат ни за нуждата от 15 минутни градове, лъжат ни за необходимостта от въвеждане на нова диета и начин на живот, изтъквайки нереални причини. Защото реалните такива не са в наш интерес!

  Ние нямаме интерес нанотехнологията да контролира телата ни, да наблюдава състоянието ни, нямаме интерес криптовалути да текат през тъканите ни и да сме на мушката на корпорациите и военните, които обвинявайки ни в каквото решат биха могли да ни утилизират за секунди!

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 1 Среден рейтинг: 5]

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...