Още
  НачалоБлокчейнАнализиЦифровите щатски долари и цифровото евро са заплаха за вашата финансова поверителност...

  Цифровите щатски долари и цифровото евро са заплаха за вашата финансова поверителност и целят тотален денонощен контрол

  Всяка транзакция се записва във федерална база данни.

  Това позволява на правителството да види не само какво купувате… но и къде се намирате, когато правите покупката и да ви създаде електронно досие и да ви изтрие от системата винаги когато поискат.

  Този нов тип пари се нарича цифрова валута на централната банка или CBDC. Транзакциите с цифрова валута се записват в бази данни. Тази система може да събира данни за вашите финансови транзакции – включително всяка книга, която четете, всяко списание, за което се абонирате, всеки ваш коментар, болест, близки приятели, имущество и всяка политическа организация, на която дарявате.

  Може също да маркира къде сте били всеки път, когато сте направили каквато и да е било транзакция.

  Тези два актива ще ви помогнат да защитите финансовата си поверителност

  Най-простият и най-ефективен начин да се спасите и защитите от дигиталния долар и евро е да закупите активи, които ви позволяват да съхранявате парите си извън традиционната финансова система… Така че само крипто валутите и злато са най-добрият ви залог.

  Що се отнася до повечето криптовалути, вие сте собствената си банка, когато купувате токени.

  Същото важи и за златото. Не е необходимо да се доверявате на трета страна, за да го съхранява вместо вас. Физическото злато е почти толкова „извън мрежата“, колкото и когато става въпрос за пари.

  И двата актива са „твърди пари“. Не можете да произвеждате повече от тях, както можете с долара и други фиатни валути, което ги прави страхотни активи, устойчиви на инфлация.

  Така че, ако още не сте го направили, сега е добър момент да добавите малко алткойни и злато към портфолиото си. Това са два от най-добрите начини да избягате от CBDC система. И да си увеличите няколко пъти парите.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 1 Среден рейтинг: 5]

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...