Още
  НачалоКриптовалутиАлткойниНовият Инструмент за прогнозиране и оценка на цените от CoinMarketCap

  Новият Инструмент за прогнозиране и оценка на цените от CoinMarketCap

  CoinMarketCap е една от водещите платформи за проследяване и анализ на криптовалути. Те наскоро въвеждат нови полезни функции като ICO или Airdrop календар. Най-новият инструмент на CoinMarketCap е инструментът за прогнозиране и оценка на криптовалута CoinMarketCap.

  Инструментът за прогнозиране на цените е нова функция на CoinMarketCap, която позволява на своите потребители да предоставят ценови прогнози и оценки за любимите си крипто активи. Така че вместо да скочите в някои групи на Telegram, за да поискате прогнози за цените като деген, сега можете просто да отидете до инструмента за прогнозиране на цените на CoinMarketCap.

  Ще намерите новия раздел за прогнозиране на цените и оценки на всяка страница с подробности за активите в CoinMarketCap. В момента функцията е отворена за всички активи, изброени в CoinMarketCap.

  Показват се статистическите данни за прогнозите за следващите шест края на месеца, но само в случай, че има повече от 30 подавания за всеки месец. Ако са подадени по-малко от 30 оценки, статистическите данни няма да бъдат видими поради липсата на размер на извадката, за да можем да извършваме процеси за почистване на данни като филтриране на извънредни стойности и екстремни стойности. Колкото повече потребители използват този инструмент, толкова по-точни ще бъдат прогнозите. Това е мъдростта на тълпата.

  Данните за прогнозите също са обобщени в диаграмите, за да покажат прогнозната тенденция и разпределението на заявките. 

  Предвиждане на цената на CMC

  За да получат достъп до данните за прогнозиране, потребителите трябва да представят своите оценки в новия раздел Оценки на цените. Трябва да сте влезли във вашия акаунт в CoinMarketCap . Ако нямате акаунт в CoinMarketCap, можете да си създадете такъв, като просто потвърдите имейла си.

  Можете да редактирате изпратените си прогнози по всяко време, като кликнете върху бутона Редактиране преди крайната дата на всеки месец. Крайната дата на всеки месец е 21-во число за съответния край на месеца.

  Като агрегатор на данни CoinMarketCap ще обработва събраната информация. За този процес на оценка CoinmarketCap използва 1,5 x IQR (интерквартилен диапазон) като основен метод за премахване на отклоненията. Новият инструмент за прогнозиране и оценки все още е в своята бета фаза. CoinMarketCap също така тества и проучва други методи, като клъстериране, за да изготви по-значими статистически данни и да избегне всякакво враждебно замърсяване на данните. 

  CoinMarketCap също така премахва определени екстремни стойности за всеки отделен случай въз основа на прогнозирания актив. 

  Освен това CoinMarketCap изчислява историческата точност на оценката, като сравнява среднопретеглената средноценена цена на датата на края на месеца с прогнозната средна, за да осигури повече прозрачност.  

  Последният ми извод

  Последният ми извод е, че само дегените искат прогнози за цените в криптовалутни групи Telegram. Експертите, от друга страна, използват новия инструмент за прогнозиране и оценка на цените на CoinMarketCap.

  Надявам се, че бих могъл да ви предоставя интересна и полезна информация за новия инструмент за прогнозиране на цените на CoinMarketCap .

  Източник

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 5 Среден рейтинг: 4.2]

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...