Още
  НачалоБлокчейнАнализиВъзползвайте се от стратегията за усредняване на разходите в долари с Binance...

  Възползвайте се от стратегията за усредняване на разходите в долари с Binance Auto-Invest

  Няма значение дали сте начинаещ в криптовалутите или вече сте опитен търговец. Работата е там, че времето на пазара да инвестира в криптовалута не е лесна задача. Е, дори бих казал, че това е невъзможно, защото никога не се знае дали цените на криптовалутата ще се повишат или надолу, след като сте купили. Крипто е твърде нестабилно за всякакви краткосрочни прогнози.

  Ето защо препоръчвам да използвате стратегията за усредняване на цената на долара, когато планирате да инвестирате в криптовалута.

  Позволете ми да обясня, че това е полезно и как работи с Binance Auto-Invest .

  Предимства на стратегията за усредняване на разходите в долари

  Да приемем, че имате $1000, които искате да инвестирате в криптовалута. Едно нещо, което можете да направите сега, е да инвестирате цялата сума наведнъж, но се съмнявам, че това е интелигентен ход, когато става въпрос за криптовалути, защото не знаете дали сте направили правилното време. Криптовалутите са просто изключително нестабилни активи.

  Би било по-разумно да разделите своите $1000 на по-малки суми и да купувате на често. Вместо да направите един голям ход, вие навлизате на крипто пазара постепенно. Например, можете да купувате седмично 20 пъти за $50 през следващите 20 седмици. Когато правите това, намалявате волатилността и се възползвате от така наречената стратегия за усредняване на разходите в долари.

  Чрез намаляване на влиянието на волатилността върху вашата инвестиция, вие също така намалявате излагането си на риск. Такава стратегия за усредняване на разходите в долари има потенциала да намали средната цена на общата сума на закупените от вас криптовалути.

  Какво е Binance Auto-Invest?

  Binance Auto-Invest ви позволява не само да инвестирате в криптовалута автоматично и редовно, но и да генерирате пасивен доход отгоре.

  Изберете криптовалутите, в които искате да инвестирате, със сума и таймер-интервал, определени предварително. След като настроите своя план за Auto-Invest, можете да започнете да се възползвате от стратегията за осредняване на разходите в долари и да натрупате своята крипто.

  В същото време ще започнете да генерирате пасивен доход от вашите крипто покупки, тъй като те автоматично печелят лихва от Binance Flexible Savings. Това е голямо предимство на плана Binance Auto-Invest, тъй като печеленето на лихва от новите ви покупки на криптовалута също се случва автоматично, докато можете да осребрите крипто по всяко време.

  След като настроите своя план Binance Auto-Invest , можете просто да се облегнете назад и да наблюдавате как портфолиото ви расте с течение на времето, без да се налага да сте активни през цялото време. Това е не само просто, но и доста умно. 🤓

  Създайте свой собствен план за Auto-Invest

  Как да настроите своя план за Binance Auto-Invest

  Създаването на свой собствен план за автоматично инвестиране в Binance е доста лесно. На първо място, трябва да отидете до страницата Auto-Invest на Binance под раздела „Печелете“.

  План за Binance Auto-Invest

  Сега изберете криптовалутата, за която искате да настроите план за автоматична инвестиция, и кликнете върху жълтия бутон „създайте план“.

  В момента можете да настроите план за автоматично инвестиране за Binance Coin, Bitcoin, Ethereum, Solana, Cardano и Polkadot. Ако желаете, можете да създадете план за автоматично инвестиране само за една или за всичките шест налични криптовалути.

  Тъй като Binance Auto-Invest е много нов продукт в Binance, в бъдеще може да има още продукти на Auto-Invest.

  Настройка на план за автоматично инвестиране

  След като щракнете върху бутона „Създаване на план“, ще се появи такъв изскачащ прозорец като този за създаване на $BNB Auto-Invest план.

  Създаване на план за Binance Auto-Invest

  Изберете сумата, която искате да инвестирате често, и предпочитаната от вас стабилна монета, или $BUSD, или $USDT. Трябва да държите предпочитаната от вас стабилна монета или в спот портфейла си, или във вашата гъвкава спестовна сметка в Binance.

  След това продължете и изберете повтарящ се цикъл за това колко често искате да купувате избраната от вас криптовалута. Може да бъде на дневна, седмична, двуседмична или месечна база. Щракнете върху бутона „Потвърди“ и сте готови. 

  Имайте предвид, че ако нямате достатъчно стабилни монети в Binance, покупката просто ще се провали и Binance ще се опита да направи друга покупка на следващата дата за автоматично инвестиране. Въпреки това, неуспешен опит за покупка няма да ви струва никаква такса. Покупката просто не е извършена. Така че няма риск, когато става дума за това.

  Как да управлявате своя план за Binance Auto-Invest

  Можете да проверите и управлявате новосъздадения си план за автоматично инвестиране по всяко време във вашия Binance Earn Wallet .

  Binance Печелете портфейл за Auto-Invest

  Тук имате опцията да поставите на пауза своя план Auto-Invest или да го премахнете напълно. 

  Можете също да редактирате настройките на вашия план, като коригиране на честотата или сумата на покупката.

  Можете да проверите всички новоизвършени покупки на Auto-Invest в раздела История .

  Закупените активи се депозират във вашата гъвкава спестовна сметка. Оттам можете да ги осребрите по всяко време. Например, можете да ги използвате за търговия или да ги преместите във вашата фиксирана спестовна сметка, за да спечелите още повече лихва върху новите си активи.


  С Auto Invest можете редовно да инвестирате в криптовалута с предварително определена сума и да натрупвате своите криптовалути.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 2 Среден рейтинг: 5]
  Източникcryptonators-investments

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...