Още
  НачалоБлокчейнАнализиСветовният Икономически Форум WEF призовава всички правителства спешно да премахнат парите в...

  Световният Икономически Форум WEF призовава всички правителства спешно да премахнат парите в брой

  Световният Икономически Форум WEF призовава всички правителства спешно да премахнат парите в брой и да въведат социални кредитни рейтинги в китайски стил

  WEF призова световните лидери да ускорят прилагането на CBDC (цифрови версии на националните валути). Цифровата валута ще прехвърли пълния финансов контрол върху живота на хората на централните банки и правителствата. Това ще бъде краят на човешката свобода и независимост и тотално робство, АКО народите им ПОЗВОЛЯТ!

  Веднага след 26 юли вашата финансова свобода, каквато я познавате, може да приключи.
  Това е денят, в който правителството на САЩ ще стартира FedNow.
  Според нас FedNow ще бъде най-голямата промяна в паричната система на САЩ, откакто страната излезе от златния стандарт през 1971 г. Сега FedNow все още не е CBDC като китайския цифров юан.
  Но ще действа като троянски кон, който позволява на правителството да наблюдава всяка финансова транзакция, която правите.
  а, всички знаем, че правителството на САЩ ще използва цифров долар, за да надникне и контролира всеки аспект от нашия живот. Ето защо виждаме стартирането на FedNow като първия тест преди пълноправен CBDC в САЩ.
  Не забравяйте, че CBDC е цифрова версия на фиатни пари. Издава се от централна банка, използваща блокчейн технология. Това, което е плашещо за централно контролиран цифров долар, е, че правителството може да затвори достъпа до CBDC на всеки по каквато и да е причина и по всяко време. И ако правителството забрани парите в брой, вие буквално оставате без парите си. Европейската комисия също работи върху своя собствена версия на цифрово евро.
  Тя създава регулаторна рамка, която ще и даде плашещо количество власт над парите на своите граждани, което да и позволи да промени стойността на еврото за една нощ. Или може внезапно да постави дата на „изтичане“ на парите,– което означава, че ще трябва да ги използвате или да ги загубите.
  Според предложения от Европейската комисия паричен режим, цяла Европа ще се превърне в „стъклена къща“, където правителството ще наднича във всяка транзакция и ще контролира и управлява живота на всеки човек.
  Ето какво очаква Америка. FedNow е инфраструктурата, която ще използват, за да пуснат Дигиталния долар а после и евро Ето защо го наричаме потенциален троянски кон..който ще ви пороби завинаги.

  ЕТО КАК САТАНИСТИТЕ СА СЕ ПОДГОТВИЛИ ОКОНЧАТЕЛНО ДА ВИ ПРЕВЪРНАТ В РОБИ И ДА ВИ ВКАРАТ НАСИЛА В ТЕХНИЯ ЕЛЕКТРОНЕН САТАНИНСКИ СВЕТОВЕН КОНЦЛАГЕР.

  ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ ИМАТЕ ВРЕМЕ И НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА ПРЕВЪРНАТ В РОБИ ВАС И ДЕЦАТА ВИ.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 13 Среден рейтинг: 4.5]
  ИзточникTelegram
  ЧрезNibiru

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...