Още
  НачалоБлокчейнАнализиСпоред WEF, CBDC трябва да бъдат „имплантирани В ТЕЛАТА ВИ “, ако...

  Според WEF, CBDC трябва да бъдат „имплантирани В ТЕЛАТА ВИ “, ако искате да участвате в обществото

  WEF заяви, че в близко бъдеще всички граждани ще трябва да бъдат имплантирани с CBDC микрочип, за да участват пълноценно в обществото и да правят основни неща като закупуване на храна и вода.

  Според професор Ричард Вернер в близко бъдеще гражданите ще трябва да използват „най-новата технология“ като „чип имплант CBDC“, за да имат достъп до своите банкови сметки.

  Професор Ричард А. Вернер е икономист и професор по банкиране и финанси.
  В кулоарите на тазгодишната научна среща на върха в Амстердам той говори с Айвър Къминс за CBDC и как централните банки организират висока инфлация, за да прокарат дневния си ред.
  „Трябва да мислите за CDBC като система за контрол [или система за разрешителни], а не като валута“, обясни проф. Вернер.

  „Това е условна валута, която зависи от действителното ви одобрение. Сега, ако сте критик на правителствените политики или централните банки, това може да е трудно.

  Или ако се осмелите да излезете извън 15-минутната градска зона, може да откриете: „О, [моят CBDC] не работи.“
  Проф. Вернер обясни, че централните плановици, както той ги нарича, организират инфлацията, за да прикрият промените в банковата система.

  Например, през 70-те години на миналия век беше организирана висока инфлация, за да се прикрие преходът от обезпечения със злато щатски долар към петродолара.

  И високата инфлация, която видяхме през 2021/2022 г., беше организирана, за да прикрие прехода от петродолари към CBDC.

  През март 2020 г. Федералният резерв и други големи централни банки приеха QE2, препоръка за дефлация или свиваща се икономика. Съвсем ясно беше, че ще доведе до инфлация. Това не е погрешна преценка, а умишлено, обясни проф. Вернер. Това е много специфична директива, която много рядко се прилага.

  Доказателство, че това е умишлено действие, каза проф. Вернер, е, че „точно преди Covid, през август 2019 г., имаше конференция на годишната конференция на централната банка в Джаксън Хоул, но на която BlackRock, големият мениджър на богатства, беше поканен… и BlackRock направиха предложение:

  Те казаха, че „ще има нова криза… но този път трябва да създадем инфлация“.
  И те осъзнават, че има пречка да накараш хората да приемат това“, каза проф. Вернер.

  Така те използват кризи, граждански вълнения и безработица, за да въведат универсален базов доход и да накарат обществото да приеме CBDC чип, имплантиран под кожата им.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 1 Среден рейтинг: 5]
  Източникdainikbidyaloy

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...