Още
  НачалоБлокчейнАнализиНякои важни факти и актуализации за Солана (SOL) ,на които трябва да...

  Някои важни факти и актуализации за Солана (SOL) ,на които трябва да обърнем внимание

  Солана достигна 94 Долара. Вчера това беше единствената водеща монета, издигаща се, в зелено и има още по-добра производителност от Bitcoin.

  Има бичи новини от запис до следващия запис 🚀 Тестнетът показва връх от 57.000 т.ч., основната мрежа повече от 250 мил. сделки на ден лимит достигната до момента.

  Солана има 1,530 Валидатори, увеличавайки последните седмици, и следователно е по-децентрализиран след Коефициента на Накамото.

  Солана добавят в последния път на месец повече от 150 валитадори. Солана също стартира големи проекти всяка седмица, като Solana Pay.

  Той има 4 пъти повече проекти devs от останалите, 1-3 Трилиона долар обем платежни операции на ден – за една седмица повече от Visa и ETH за една година.

  Портфейлите са се увеличили през януари до повече от 3,7 милиона (удвоени). Много изключителни игри са разработени на Солана като Star Atlas, Space Falcon, Aurora, Sol Chicken, където качеството на рендиране е зашеметяващо добро.

  В сектора на NFT Solana се превръща в една от водещите вериги 1 мил. доларов обем през достигнатия януари (поради ниските такси и високата скорост).

  В продължение на седмици не е възникнал нито един проблем, това показва ясно, че актуализациите работят и че е по-стабилна.

  Solana Hacker House беше толкова успешна, че обявиха допълнителни събития в Москва, Бахманас, Ню Йорк, Дубай, Флорианополис. Освен това Galaxy беше домакин на събитието SOLCOOL, захранвано от Solana, включително ценови пул от 1 милион долара. Обемът на Солана на ден е много повече от всички други големи вериги заедно.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 3 Среден рейтинг: 5]

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...