Още
  НачалоКриптовалутиNFTsСолана идва за короната на Ethereum, тъй като проектът NFT достига нов...

  Солана идва за короната на Ethereum, тъй като проектът NFT достига нов рекорд

  Солана се бори за короната на Ethereum, докато битката за надмощие сред платформите за интелигентни договори бушува. Въпреки че Ethereum продължава да води пакета в това отношение, това не обезкуражава други, които бързо се разрастват, да откраднат пазарен дял от него. Солана без съмнение е най-мощният от тези претенденти, особено с нарастването на нейното пространство за NFT.

  Тези NFT се справят доста добре в мрежата, привличайки милиони нови потребители към блокчейна Solana. Ethereum остава напред по отношение на обема, но изглежда това може да не е за дълго, тъй като някои проекти на Solana NFT чупят рекорди.

  Добре, мечките са вътре

  Okay Bears NFT беше като всяко друго стартиране на NFT в мрежата на Solana. Имаше бял списък, който позволяваше на тези, които бяха включени в белия списък, лесно да копират NFT в деня на монетния двор. Въпреки това, този непретенциозен проект ще се окаже, че ще промени играта на мрежата Solana, тъй като бързо нарасна популярност и върна един от най-големите NFT обеми в историята.

  Стартирайки колекция от 10 000 уникални профилни снимки на NFT, Okay Bears беше видял монетна цена от $145 за брой. Въпреки това, след като тези NFT са достигнали вторичния пазар, това напълно ще промени начина, по който NFT се виждат в блокчейна Solana.

  Интересът към Okay Bears нарасна и в рамките на 24 часа отбеляза над 18,4 милиона долара обем на търговия. С това колекцията NFT счупи рекорди, поставени от невероятно популярни колекции в мрежата на Ethereum.

  Ценова диаграма на Solana от TradingView.com
  SOL е в тенденция на $96 | Източник: SOLUSD на TradingView.com

  Той постави рекорда за най-високи продажби на Solana за един ден. Този том означаваше, че е победил Vee Friends, NFT колекция в блокчейн мрежата, която е имала обем от 13,1 милиона долара, и популярните Meebits на 11,9 милиона долара.

  Сега Solana обяви, че планира да въведе изключителен пазар за Okay Bears, озаглавен Bear Market. Също така ще има отстъпки за NFT само за членове и други предимства за собствениците на Okay Bears. Много подобно на предимствата, на които се ползват членовете на яхт клуба Bored Ape (BAYC).

  Solana работи с Ethereum

  Реалният обем на различни платформи за смарт договори продължава да расте. Ethereum остава естествен лидер в това отношение. Въпреки това, други платформи за интелигентни договори като Solana все още играят. Тези мрежи, които са значително по-млади от Ethereum, от известно време намаляха пазарния дял.

  Реалният обем на Солана го изпревари пред други топ конкуренти като Cardano. Сега това е третата по големина мрежа за интелигентни договори по реален обем с 310 милиона долара. След Ethereum и Terra съответно с $2,46 милиарда и $506 милиона.

  На фронта на пазарната капитализация той остава водещ претендент. В момента Солана е на 6-о място в списъка с най-добрите 10 криптовалути по пазарна капитализация с пазарна капитализация от 32,66 милиарда долара. Дигиталният актив в момента се търгува на $97,84 към момента на писане на това писмо.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 3 Среден рейтинг: 5]
  Източникbitcoinist

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...