Още
  НачалоКриптовалутиБиткойнЗащитете бъдещето си - Спрете да купувате нов iPhone всяка година, вместо...

  Защитете бъдещето си – Спрете да купувате нов iPhone всяка година, вместо това купувайте биткойни.

  Както е прието през септември всяка година, Apple току -що представи следващата итерация на своя водещ продукт: iPhone. Сега сме на iPhone 13 и Apple продължава да използва добре обмислена стратегия, за да продължи да реализира рекордни печалби година след година .

  Въпреки че iPhone 13 не предлага нови основни функции, много фенове на Apple вероятно ще се влюбят отново във флагмана на компанията Тим Кук.

  Въпреки това, вместо да купувате чисто нов iPhone, има нещо много по -умно да се направи според мен. Може дори да го нарека стратегия за наемане. Вместо да купувате iPhone, можете да инвестирате същата сума пари в биткойн и да бъдете търпеливи.

  Цифрите не лъжат. Купуването на биткойни вместо iPhone е много по -добра стратегия

  Забавлявах се да гледам какво ще имат на разположение тези, които биха приели тази стратегия днес, когато цената на биткойн е около 48,5 хиляди долара.

  Ще видите, че цифрите са доста назидателни:

  Илюстрация от @ssaurel

  Издаден през септември 2014 г., тогава iPhone 6 Plus беше продаден за 949 долара. По това време цената на биткойн беше 429 долара. Ако сте избрали да закупите биткойн вместо тази итерация на iPhone, бихте могли да купите 2.21 BTC.

  Днес iPhone 6 Plus дори не струва половината от първоначалната му продажна цена, докато вие бихте имали еквивалента на 107 000 долара с вашите 2,21 BTC.

  С iPhone 7 Plus, пуснат през септември 2016 г., това е почти същото. По това време бихте могли да придобиете 1,61 BTC, което би представлявало еквивалента на 78 000 долара днес.

  Значителното увеличение на цената на биткойн по време на Bull Run 2017 промени това. През септември 2017 г. можеше да имате 0,25 BTC, купувайки биткойни вместо iPhone 8 Plus. По -малко, отколкото при предишните две итерации, но все още бихте имали еквивалента на 12 000 долара днес.

  Apple iPhone е символът на потребителското общество в основата на настоящата система, която трябва да оставите, за да защитите бъдещето си

  Смешното е, че дори с iPhone 12 Pro Max през септември 2020 г., все пак ще печелите невероятна сума пари, като сте избрали биткойн вместо мобилно устройство с малка разлика от година на година.

  Всъщност, вместо iPhone 12 Pro Max от септември 2020 г., бихте могли да имате 0,12 BTC, еквивалент на 6,2 хиляди долара днес. Докато iPhone 13 Pro Max излезе, с цена от 1399 долара за най -скъпата версия, вместо това можете да получите 0,02 BTC.

  В началото това може да не ви се струва много. Ако обаче можете да бъдете търпеливи, след няколко години вашите приходи вероятно ще бъдат сравними с тези, които са избрали да купят BTC, а не iPhone 6 Plus през септември 2014 г.

  Това е силата на биткойн. Тази невероятна парична революция ви прави наясно с омагьосания кръг, в който настоящата система ви информира. Тази система, при която е невъзможно да се спасят плодовете на вашия труд, е допълнена от потребителско общество, което ви принуждава постоянно да искате да купувате напълно безполезни неща.

  Apple iPhone е самият символ на тази система, който трябва да оставите, за да поемете контрола над бъдещето на парите си.

  Заключителни мисли

  Най -добрият начин да напуснете тази фиат система е да изберете биткойн революцията. Това, което току -що ви показах за това, че не купувате нов смартфон всяка година, може да се приложи към много други продукти и услуги в живота ви днес. Ако направите този съзнателен избор, ще направите фундаментална промяна в бъдещето си по отношение на парите.

  Всичко започва с осъзнаване и се надявам тази история да ви е помогнала да отворите очи. Сега е време да предприемете действия. От теб зависи.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 0 Среден рейтинг: 0]
  Източникssaurel
  Чрезpublish0x

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...