Още
  НачалоAirdropsПриложение за онлайн търговия с безкрайна ликвидност (MORPHER)

  Приложение за онлайн търговия с безкрайна ликвидност (MORPHER)

  Какво е Morpher?

  Този airdrop вълнува крипто пространството. Защото ви позволява да каните хора да спечелят повече токени MORPHER . Но ще се върна към това по-късно. Първо, нека се съсредоточим върху проекта.

  Целта на тази платформа за търговия е да направи пазарите на акции, криптовалути и Форекс достъпни . Как? Екипът възстановява тези финансови пазари на блокчейн. В резултат на това те могат да предложат функции, които традиционно не са налични! Нека видим основните от тях по-долу:

  • 24/7 търговия : Да, можете да търгувате по всяко време, дори когато пазарите са затворени. Така че, ако има извънредни новини през седмицата, не е нужно да чакате да реагирате!
  • Безкрайна ликвидност : Когато купувате или продавате, няма контрагент. И техният протокол, в зависимост от представянето ви, копае и записва токени.
  • Нулеви такси : Всички транзакционни разходи се покриват от стандартния пазарен спред. Така че можете да спестите от всички такси (попечителска сметка, без търговия, без комисионни и без дейност)!
  • Дробна търговия : Можете да инвестирате всяка сума, която искате, благодарение на дробни акции. И знаем, че някои акции са скъпи. Вземете Alphabet Inc., например… Но с Morpher можете да инвестирате всяка сума в GOOGL, дори 1 USD!

  И накрая, за да обясня популярността на този airdrop, трябва да спомена, че е подкрепен от Draper Associates . И много вестници са написали статии за това: Cointelegraph, Forbes, Entrepreneur и т.н. Така че не чакайте повече и заявете своите жетони сега !

  токен MORPHER

  Въпреки че няма много подробности в тяхното ръководство за собственик на токени , ето какво разбрах за MORPHER:

  • Изграден е на блокчейн на Ethereum (ERC20)
  • Токенът може да се „преобразува“ във всеки търгуем актив (оттук и името на проекта)
  • Това е валутата на платформата за всички инвестиции (не USD или BTC)

  Повече подробности да последвате…

  Как да получите безплатни токени MORPHER?

  Въпреки че доставката на токени все още не е фиксирана, 50% от общата сума се разпределя за airdrop ! Защото се опитват да премахнат бариерите пред търговията и инвестирането. За да могат да участват много потребители.

  Кампанията вече започна. И трябва да побързаш, докато трае . Наистина, колкото повече потребители се регистрират, толкова повече намаляват наградите… Наградите започват от 2000 жетона. Но намалява бързо.

  Започнете, като щракнете тук . И тогава трябва:

  1. Потвърдете своя имейл адрес (като щракнете върху връзката в имейла, който сте получили)
  2. Предайте KYC
  3. Създайте акаунт за търговия, когато платформата е на живо (през юни)
  4. Генерирайте адрес в Ethereum, за да получите токените

  И това е. Така че, както виждате, не е сложно. И всеки може да се регистрира за 5 минути или по-малко !

  Както споменах във въведението, има интересна програма за препоръки. И можете да спечелите 50% от наградите на вашите реферали . Така че, ако поканите само 2 души, можете да удвоите печалбата си!DYOR. НИКОГА не споделяйте личните си ключове! И НИКОГА не използвайте адрес на портфейл за обмен! Вместо това препоръчваме да използвате портфейла Trezor .Правна отговорност : Този уебсайт не предлага инвестиционни съвети. Авторът е любител инвеститор и информацията, която се намира тук, е за информационни, развлекателни или образователни цели. В резултат на това не трябва да се тълкува като личен инвестиционен съвет. Въпреки че предоставената информация се счита за точна, тя може да включва грешки или неточности. Този уебсайт и авторът не могат да бъдат държани отговорни за каквото и да е действие, което предприемате в резултат на това, което сте прочели тук. Научете повече .

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 0 Среден рейтинг: 0]

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...