Още
  НачалоБлокчейнАнализиПопулярен анализатор казва, че Solana (SOL) остава най-добрият конкурент на Ethereum (Eth)

  Популярен анализатор казва, че Solana (SOL) остава най-добрият конкурент на Ethereum (Eth)

  Популярен крипто анализатор твърди, че блокчейнът на Solana (SOL) остава най-яростният конкурент на Ethereum (ETH), подкрепяйки твърдението си с няколко причини. 

  Псевдо-нареченият домакин на InvestAnswers каза на последователите си в YouTube, че блокчейнът Solana е единствената мрежа за интелигентни договори с рамка и възможности да предизвика Ethereum , най-голямата мрежа за смарт договори.

  В изявлението си анонимният анализатор посочи, че само Солана има по-малко от 1/12 от текущата пазарна оценка на Ethereum и прави много иновативни неща. 

  Домакинът на InvestAnswers отбеляза:

  „Силата на Solana и причината, поради която все още го харесвам, е, че те имат най-широкия DApps [децентрализирани приложения] от всяка верига там. Те имат експоненциално осиновяване. Бързо, евтино, мащабируемо. Въпреки прекъсването…

  „Той също има Rust, най-предпочитаният език за разработка, който движи най-много дейности за разработка във всяка верига. 65 000 [транзакции в секунда]. Няма нужда от слой 2 и SOL DApps имат повече ежедневни активни потребители от Ethereum DApps, което е някак зашеметяващо, защото Ethereum има около 3000 DApps, а SOL има около 750.

  Постоянно прекъсване на мрежата: единственият потенциален проблем

  Въпреки че популярният крипто анализатор силно вярва, че Солана има каквото е необходимо, за да прокара Ethereum, той подчерта потенциални проблеми с блокчейна. Според него потенциалните проблеми на мрежата на Солана са прекъсвания, които понякога се случват. Разположен е екземпляр на прекъсването в края на април, претърпяно от блокчейн проекта, след като бета клъстерът му в основната мрежа спря да произвежда блокове поради спрян консенсус.

  Анализаторът каза, че Солана има по-висока инфлация от най-голямата платформа за смарт договори Ethereum.

  Популярният крипто анализатор посочи и ключовите предимства, които Ethereum има пред проекта. Според експерта предимствата на Ethereum включват по-големия му размер, по-ранна дата на стартиране и по-висока степен на усвояване. Накрая той добави, че Ethereum също има най-много валидатори и е по-децентрализиран с по-малък регулаторен риск.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 1 Среден рейтинг: 5]
  Източникfxcryptonews

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...