Още
  НачалоAirdropsПечелите безплатни биткойни всеки ден С OKEx

  Печелите безплатни биткойни всеки ден С OKEx

  Представяли ли сте си някога да печелите безплатни биткойни всеки ден ? С OKEx вече е възможно. Останете вкъщи, научете за най-новите знания за блокчейн и можете да печелите безплатни BTC всеки ден!

  След като се регистрирате в OKEx и завършите ниво на проверка на самоличността 2, завършете ежедневната си мисия за изучаване на крипто, като гледате видео или четете статия, публикувана от OKEx Academy , и безплатните биткойни са във вашия портфейл! Лесна работа.

  Всеки ден са достъпни 5 мисии за изучаване на най-новите знания за блокчейн . Вашият списък с мисии се актуализира всеки ден в 24:00 (GMT+8). Започнете от днес и трупайте безплатни биткойни всеки ден!

  Freebitcoin: Ръководство стъпка по стъпка

  Лесно е да участваш в този airdrop. Но все пак се изисква преминаване на тяхното ниво 2 „Познай своя клиент“, за да можете да завършите мисиите. Вижте статията за подробен урок как да печелите безплатни биткойни всеки ден! Или погледнете по-долу:

  • Създайте акаунт, като щракнете тук .
  • Завършете проверка на KYC ниво 2.
  • Сега посетете страницата „Freebitcoin“ за airdrop тук
  • Кликнете върху „Готови за ежедневни мисии“, за да започнете да участвате в мисии.
  • Всеки ден ще има общо 5 учебни мисии.
  • Участвайте всеки ден, за да спечелите повече сатоши.
  • Списъкът с мисии се актуализира всеки ден в 24:00 (GMT+8).
  • Спечелете 400 сатоши, когато поканите приятелите си на airdrop, когато завършат ежедневните мисии.
  • [по избор] Получете 10 USD в BTC, когато вашият приятел получи криптовалута на стойност 100 USD при първата си поръчка. И вашият приятел също ще получи 10 USD!

  Какво е OKEx?

  Това е една от водещите борси за криптовалути в света – топ 50 според CoinMarketCap . И предоставя модерни финансови услуги на търговци по целия свят благодарение на блокчейн технологията.

  След като се регистрирате , можете да търгувате със стотици токени и криптовалути : BTC, ETH и т.н. И можете също да използвате техния полезен токен, OKB, за да получите отстъпка от вашите такси за търговия.

  Не забравяйте да ги следвате на:

  DYOR. НИКОГА не споделяйте личните си ключове! И НИКОГА не използвайте адрес на портфейл за обмен! Вместо това препоръчваме да използвате портфейла Trezor .Правна отговорност : Този уебсайт не предлага инвестиционни съвети. Авторът е любител инвеститор и информацията, която се намира тук, е за информационни, развлекателни или образователни цели. В резултат на това не трябва да се тълкува като личен инвестиционен съвет. Въпреки че предоставената информация се счита за точна, тя може да включва грешки или неточности. Този уебсайт и авторът не могат да бъдат държани отговорни за каквото и да е действие, което предприемате в резултат на това, което сте прочели тук. Научете повече .

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 0 Среден рейтинг: 0]

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...