Още
  НачалоКриптовалутиПечелете и залагайте $STREAM токени за награди на Streamable Finance

  Печелете и залагайте $STREAM токени за награди на Streamable Finance

  Streamable Finance, като пионер в сектора на финтех, се ангажира да революционизира пейзажа на финансите чрез своя иновативен финансов протокол, задвижван от технологията на разпределената книга (DLT). С ясна визия за бъдещето, характеризиращо се с безпроблемни парични потоци и незабавно програмируеми транзакции, Streamable Finance е посветена да води пътя към тази трансформираща визия.

  В основата на мисията на Streamable Finance е преструктурирането на финансите чрез разнообразен набор от DeFi и финтех продукти. Използвайки Streamable Finance DeX, потребителите могат безпроблемно да разменят и залагат стабилни монети, поточни активи и различни крипто активи, като едновременно с това предават своите плащания. Чрез активно ангажиране и залагане на $STREAM токени , потребителите отключват достъп до широка гама от такси и награди в рамките на екосистемата Streamable Finance.

  Това, което наистина отличава Streamable Finance, е неговата новаторска интеграция на технологиите Web2 и Web3, нарушаващи традиционните индустрии като заплащане при поискване, заплата, фактуриране, жилища и кредитиране.

  Токенът $STREAM вече е в списъка на най-добрата крипто борса: https://p2pb2b.com/token-sale/STREAM-719

  Централно за постигането на тази мисия е токенът $STREAM, служещ като крайъгълен камък на екосистемата Streamable Finance. $STREAM предоставя стойност както на доставчиците на ликвидност, така и на притежателите на токени, като играчите на $STREAM печелят такси от Streamable Finance. Освен това, $STREAM функционира като полезен токен, предлагащ на потребителите отстъпки и привилегии в продуктите на платформата, включително увеличени доходи в Streamable Invest и намалени такси за размяна и сечене. 

  Относно проекта

  Streamable Finance е пионер в иновативен финансов протокол, задвижван от технологията Distributed Ledger Technology (DLT), предвиждайки бъдеще, в което парите текат безпроблемно и транзакциите са незабавно програмируеми. С разнообразен пакет от DeFi и fintech продукти, включително Streamable Finance DeX, потребителите могат безпроблемно да разменят, залагат и да предават плащания, поддържани от токена $STREAM, стимулирайки ликвидността на екосистемата и предлагайки изключителни предимства. Присъединете се към нас в оформянето на бъдещето на финансите, където иновациите се срещат с достъпността, и се впуснете в трансформиращо пътуване към Streamable бъдеще днес.

  уебсайт

  Туитър

  Телеграм

  Дискорд 

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 1 Среден рейтинг: 5]

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...