Още

  Печелете BitTorrent /BTT/ токени за сийдване на торенти

  НачалоКриптовалутиАлткойниПечелете BitTorrent /BTT/ токени за сийдване на торенти

  BTT е токен, базиран на блокчейн, който захранва функции на най-популярните децентрализирани протоколи и приложения в света

  BTT токенът ще позволи на всички потребители да получат по-високи скорости на изтегляне чрез добавяне на нова функция, наречена Bittorrent Speed. Която се предлага като функция на BitTorrent и µTorrent Web, както и µTorrent Classic.

  Скоростта на Bittorrent ще позволи на потребителите да получат по-висока скорост за изтегляне, като предоставят токени на качващите, като по този начин качващите ще имат причина да поставят файлове по-дълго и потребителите ще имат причина да бъдат качващи

  Как работи?

  Във вашия BitTorrent или µTorrent Web трябва да активирате портфейла в раздела за настройки, така че при изтегляне на торенти, BitTorrent Speed ​​автоматично предлага BitTorrent (BTT) на други потребители за по-бързи скорости и когато файлът приключи изтеглянето на вашия BitTorrent клиент може автоматично да спечели BTT чрез сийдване.

  Но въпреки всичко това не е единственото използване на, BTT екосистемата DLive за захранване на виртуални подаръци, абонаменти и награди за гледане.
  DLive е общност за поточно предаване на живо, изградена върху блокчейн, която дава възможност на създателите на съдържание и зрителите, почти прилича на тета мрежата, ако прочетете по-старите ми статии, те почти споделят една и съща цел и вярвам, че това ще бъде следващият Twitch and Mixer и с BTT, който се използва и тук, просто придобива по-голяма стойност и признание на този токен capibailitys.

  Източник

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 4 Среден рейтинг: 5]

  Следвай ни

  77Феновехаресвам
  17последователиследвай
  0абонатиабонирай се

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...

  bg BG
  X