Още
  НачалоКриптовалутиАлткойниПечелете BitTorrent /BTT/ токени за сийдване на торенти

  Печелете BitTorrent /BTT/ токени за сийдване на торенти

  BTT е токен, базиран на блокчейн, който захранва функции на най-популярните децентрализирани протоколи и приложения в света

  BTT токенът ще позволи на всички потребители да получат по-високи скорости на изтегляне чрез добавяне на нова функция, наречена Bittorrent Speed. Която се предлага като функция на BitTorrent и µTorrent Web, както и µTorrent Classic.

  Скоростта на Bittorrent ще позволи на потребителите да получат по-висока скорост за изтегляне, като предоставят токени на качващите, като по този начин качващите ще имат причина да поставят файлове по-дълго и потребителите ще имат причина да бъдат качващи

  Как работи?

  Във вашия BitTorrent или µTorrent Web трябва да активирате портфейла в раздела за настройки, така че при изтегляне на торенти, BitTorrent Speed ​​автоматично предлага BitTorrent (BTT) на други потребители за по-бързи скорости и когато файлът приключи изтеглянето на вашия BitTorrent клиент може автоматично да спечели BTT чрез сийдване.

  Но въпреки всичко това не е единственото използване на, BTT екосистемата DLive за захранване на виртуални подаръци, абонаменти и награди за гледане.
  DLive е общност за поточно предаване на живо, изградена върху блокчейн, която дава възможност на създателите на съдържание и зрителите, почти прилича на тета мрежата, ако прочетете по-старите ми статии, те почти споделят една и съща цел и вярвам, че това ще бъде следващият Twitch and Mixer и с BTT, който се използва и тук, просто придобива по-голяма стойност и признание на този токен capibailitys.

  Източник

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 4 Среден рейтинг: 5]

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...