Още
  НачалоКриптовалутиАлткойниНовият цифров световен ред

  Новият цифров световен ред

  Програмируемата цифрова валута ще революционизира световната икономика и начина, по който правим бизнес. Идеите за социализъм и равенство са основните насоки на този нов начин на правене на нещата. „Направете всички равни“ е мантрата за деня. С програмируемата цифрова валута това скоро ще се превърне в страшна реалност. Да се ​​родиш със сребърна лъжица вече няма да е много фактор.

  1). Никакво богатство за поколения – програмируемата цифрова валута няма да изтече при смърт или след това. Тъй като вашият дигитален портфейл ще бъде обвързан по някакъв начин с вашия човек, това ще се случи моментално. 

  2). Намалена престъпност – Няма смисъл в сметка на остров Кайман да се крият пари, когато програмируемата валута ще направи това спорен въпрос. Няма повече банкови задържания и / обири.

  3). Данъчната система ще бъде различна. Определено количество от вашата цифрова валута ще се върне обратно към правителството или ще изтече.

  4). Похарчете го или го загубете. По-добре го похарчете преди срока на годност!  

  5). Универсален доход – парите с изтекъл срок, като например от хора, които умират или изтичат, ще финансират паричното предлагане за изплащане на универсален доход. Разпределение на богатството …………

  Ами пари в брой? Пари в брой ще има лента, която ще бъде сканирана, когато я похарчите, превръщайки я в цифрова валута за продавача и депозираща в сметката им. Тогава хартиените пари ще бъдат безполезни, както вече са, и могат буквално да бъдат изхвърлени, тъй като не струват нищо.  

  Това са само някои от нещата, които биха могли да се случат. Идеята, че въображението може да се съчетае с технологията, прави това изключително реалистично и страшно в зависимост от това кой сте.

  Източник

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 7 Среден рейтинг: 5]

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...