Още
  НачалоКриптовалутиБинансНОВИЯТ Binance Launchpad представя фен токен на Манчестър Сити! Заложете BNB, CHZ...

  НОВИЯТ Binance Launchpad представя фен токен на Манчестър Сити! Заложете BNB, CHZ и BUSD и спечелете CITY!

  Основни акценти:

  • Manchester City Fan Token (CITY) е следващият проект, който ще бъде представен на Binance Launchpool
  • Потребителите ще могат да печелят CITY токени, като залагат BNB, BUSD и CHZ
  • CITY стартира на платформата Socios

  Manchester City Fan Token идва в Binance Launchpool

  Борсата за криптовалути Binance обяви, че ще обяви CITY, фен токен, издаден от английския футболен клуб Манчестър Сити в партньорство със Socios. Токенът ще бъде наличен за търговия на Binance в търговски двойки срещу BTC, BNB, BUSD и USDT. 

  CITY стартира през март тази година и функционира като други токени за фенове, издадени на платформата Socios. Притежателите на токени могат да гласуват в анкети, провеждани от клуба в приложението Socios, за да повлияят на някои от решенията на клуба и да получават отстъпки за официални клубни стоки. Притежателите на CITY могат също да имат достъп до реални предимства като билети за мачове и VIP преживявания на стадион Etihad на клуба. 

  Самият токен CITY работи на платформата Binance Smart Chain blockchain, използвайки стандарта BEP-20.

  По-специално, Binance също така включва токена CITY на своята платформа Launchpool. На Launchpool потребителите ще могат да залагат BNB, BUSD и CHZ, за да спечелят токени CITY. Общо 291 036 CITY токена, което съответства на около 1,4% от общото предлагане на токени, ще бъдат разпределени чрез Binance Launchpool. 

  Как да спечелите токени CITY на Binance Launchpool?

  Най-голямото разпределение ще бъде за участниците в БНБ, които ще спечелят 70% от наградите на CITY. 20% ще отидат на участниците в CHZ, докато останалите 10% са разпределени за участниците в BUSD. В крайна сметка, количеството токени, които всеки участник ще получи, ще зависи от дължината на неговия залог и относителния размер на техния залог в сравнение с размера на целия пул за залагане.

  Програмата Launchpool за CITY ще започне на 11 ноември в 00:00 ч. UTC и ще продължи 30 дни. Токенът за фен на Манчестър Сити е 24-ият проект, който ще бъде представен в Binance Launchpool и следва кампанията Launchpool за токена DAR на Mines of Dalarnia. 

  Създайте акаунт в Binance

  Binance казва, че потребителите, които залагат BNB в програмата Launchpool за CITY, ще продължат да отговарят на условията за стандартните предимства за държане на BNB. 

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 2 Среден рейтинг: 5]
  Източникcryptonews

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...