Още
  НачалоБлокчейнНай-голямата промяна в нашата финансова система от 50 години се случва през...

  Най-голямата промяна в нашата финансова система от 50 години се случва през ноември…

  Международните плащания преминават към блокчейн (ISO 20022)
  Много инвеститори в криптовалута се стремят да пожънат огромна възвръщаемост, тъй като 50-годишната международна система за плащания се премества към блокчейна от ноември 2022 г.

  Това е част от това, което е известно като ISO 20022 , единен подход за стандартизация, който да се използва от всички инициативи за финансови стандарти. Новата стандартизация трябва да започне официално през ноември 2022 г. и да бъде напълно внедрена до ноември 2025 г.

  Има много криптовалути, които ще бъдат интегрирани в тази нова финансова система, наричани допълващи криптовалути ISO 20022 и има много спекулации, че цената на тези криптовалути ще скочи, след като стандартът бъде внедрен.

  45,8 милиона транзакции на ден.
  Това е колко транзакции обработват съществуващите международни платежни системи. По-известна като SWIFT, тази международна система за парични преводи е основана в началото на 1970 г. и е гръбнакът за международни и трансгранични плащания в продължение на почти 50 години.

  Проблемът със съществуващата система SWIFT е, че е бавна, скъпа, натоварена с документи и се основава на наследени технологии.

  Внедряването на ISO 20022 ще актуализира тази остаряла система за финансови транзакции чрез използване на блокчейн технология и включването на множество криптовалути за обработка на обема на транзакциите.

  Като следствие от внедряването на тази нова система, се очаква криптовалутите, които ще формират тази нова финансова система, да се представят много добре.

  Инвестиционна възможност за цял живот?
  Има много спекулации, че криптовалутите, които са съвместими с този стандарт и са част от мрежата, ще увеличат неимоверно стойността си.

  Говори се, че смяната ще се случи само за един ден (вероятно ден през ноември).

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 2 Среден рейтинг: 5]

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...