Още
  НачалоСписък с Аirdrops

  Не пропускайте най-добрите Airdrops на 2022 г.!​

  На този сайт за airdrop ще намерите всички най-нови криптовалути, за да спечелите крипто, без да харчите нито стотинка ! Защото в наши дни можете да намерите десетки активни крипто airdrops, които плащат незабавно. И тонове хора, като вас, търсят да си набавят няколко безплатни монети и жетони. Затова решихме да обобщим цялата информация, която можехме да намерим там. И ги поставете всички на този сайт за предупреждение за криптовалути, за да се насладите!

  Какво е Airdrop за криптовалута?

  Airdrop криптовалута е промоционално събитие, по време на което безплатни токени или монети се разпределят в портфейли за криптовалута . Екипите използват това събитие, за да популяризират проекта си пред крипто ентусиасти. И в замяна на своите активи проектите привличат внимание, нови последователи в социалните медии и потенциална потребителска база.

  Избягвайте безплатните Airdrop крипто измами!

  Опитваме всичко възможно да филтрираме измами. Но и вие трябва да свършите своята роля! Ето няколко правила, които бихме ви препоръчали да следвате, за да избегнете проблеми:

  • Не споделяйте личните си ключове – НИКОГА
  • Избягвайте изтеглянето на „екзотични“ портфейли и използването на адреси на портфейли от борси
  • Активирайте 2FA (двуфакторна автентификация), когато е възможно
  • Създайте специален имейл адрес, за да заявите своите токени
  • Не използвайте една и съща парола на всяка платформа
  • Никога не изпращайте криптовалута, за да получите повече криптовалута

  Правна отговорност : Този уебсайт не предлага инвестиционни съвети. Авторът е любител инвеститор и информацията, която се намира тук, е за информационни, развлекателни или образователни цели. В резултат на това не трябва да се тълкува като личен инвестиционен съвет. Въпреки че предоставената информация се счита за точна, тя може да включва грешки или неточности. Този уебсайт и авторът не могат да бъдат държани отговорни за каквото и да е действие, което предприемате в резултат на това, което сте прочели тук. Научете повече .

  Какво да правим с пуснати монети?

  Всички сте развълнувани, защото имате малко безплатни криптовалути. Но какво сега? Милионер ли си вече? Всъщност не… И след изхвърляне на монети няма какво да се прави . Защото никой не е чувал за новата криптовалута… И все още не е налична в нито една борса.

  Въпреки че можете да обменяте монети с други ранни потребители , вашите решения са твърде ограничени, особено ако активът не е наличен в децентрализирана борса (DEX). И въпреки стойността, която проектът обявява, той наистина не струва почти нищо.

  Но все още не се отчайвайте. Защото става интересно, когато новата крипто пристигне в борсите. И тогава знаете реалната цена на това, което сте получили. Въпреки това повечето поддръжници обикновено искат да продадат своите монети , за да получат фиатни пари (USD, EUR) или други крипто (BTC, ETH). Така че цената може да не отговаря на вашите очаквания…

  Както и да е, не е нужно да продавате безплатната си криптовалута, можете да я задържите и да се надявате, че ще оцени с времето .

  Как да запазите новата си крипто в безопасност?

  На първо място, имате нужда от портфейл , за да можете да получавате, задържате и изпращате новоизсечената криптовалута. Въпреки че можете да намерите много уеб-базирани портфейли, известни още като горещи портфейли, ви препоръчваме да използвате хардуерен портфейл. Trezor е оригиналният и най-сигурен студен портфейл. И е съвместим с повечето токени !

  И трябва да пазите в тайна личните си ключове за вашите монети и жетони. Иначе не са твои. Месечен цикъл. Въпреки че можете да споделяте своя крипто адрес, никога не трябва да споделяте личния си ключ ! Ако го направите, можете да кажете сбогом на вашите монети.

  И накрая, не забравяйте, че това е най -добрият ви уебсайт за предупреждение за airdrop ! Така че не забравяйте да се регистрирате за нашия бюлетин по-горе или да се абонирате за нашия канал в Telegram , нашата страница във Facebook или акаунта ни в Twitter . И няма да пропуснете нито една airdrop крипто !

  Как да спечеля повече безплатна криптовалута?

  Крипто airdrops са ефимерни. И когато кампанията приключи, вече е твърде късно: вече не можете да получите безплатни цифрови активи. Но стига вече с FOMO! Защото  има много начини да  получите безплатни крипто онлайн .

  И дори можете да  печелите най-популярните криптовалути безопасно от дивана си  – всеки ден, дори всеки час!

  Опитваме се да използваме всяка платформа, която препоръчваме: кранове, сайтове с плащане за кликване (PTC) и игри. Така можете да  избегнете най-често срещаните проблеми и да увеличите максимално приходите си . И ние също изброихме сметки за лихви, за да накараме парите ви да работят за вас!