Още
  НачалоКриптовалутиАлткойниKuCoin: Най-доброто място за печелене на пасивен доход от крипто? (ЧАСТ 2)

  KuCoin: Най-доброто място за печелене на пасивен доход от крипто? (ЧАСТ 2)

  Когато става въпрос за правене на пасивен доход; няма по-голяма моя страст. Особено когато мога да направя това с помощта на криптовалута, която вече съм натрупал. Вярвам, че крипто ще ни представи най-големия трансфер на богатство, който сме виждали в скорошна памет. Но няма да се даде лесно. Всички ние трябва да положим работа и изследвания сега; това ще ни помогне да се поставим в най-добрата възможна позиция. 

  Както знаете; крипто пазарите се променят с невероятна скорост, особено пазарите на заеми, и ако искаме да бъдем успешни, трябва също да продължим да се променяме.

  Ето защо напоследък направих дълбоко потапяне в KuCoin и всички начини, които те предлагат за правене на пасивен доход. Надявам се, че може да се превърне в следващия ми дом, където не само печеля пасивен доход, но и извършвам повечето от моите крипто сделки.

  Тъй като оригиналната статия нарасна толкова голям размер. Трябваше да разделя статията на 2 части. Първата част, която публикувах по-рано тази седмица, предизвика сериозно отпускането на криптовалути в KuCoin.  МОЖЕ ДА ГО НАМЕРИТЕ ТУК.

  Днешната публикация ще включва 2-ра част на статията; който ще се фокусира върху залагането и използването на ботове за търговия. Беше страхотно преживяване, преживяване и научаване на всичко, което KuCoin може да предложи, и се надявам, че ще го намерите също толкова вълнуващо, колкото направих аз.

  Така че без допълнително забавяне, нека да се потопим в част 2 от KuCoin: Най-доброто място за печелене на пасивен доход от крипто?

   

  Залагане на KuCoin

  Въпреки че заемането на криптовалута може да бъде много полезно, няма гаранция, че ще остане завинаги. Или както вече видяхте, тарифите, които получавате, или нивата могат да бъдат нещо, което постоянно се променя. Направете този поток от пасивен доход не толкова пасивен. Залагането е различно, това е процесът на активно участие в валидирането на транзакции в блокчейн за доказване на залог. За което получавате награди за залагане. Поради тази причина залагането е по-скоро гарантиран път за печелене на пасивен доход, отколкото отпускането на заеми и е една от причините, поради които се опитвам да изградя портфолиото си за залагане напоследък. 

  Докато хвърлях първия си поглед върху опциите за залагане на KuCoin, отново бях изненадан колко много опции и предложения са на разположение за вас. 

  KuCoin предлага три различни начина да печелите лихва от вашите монети, без да ги давате на заем, което може да се счита за залагане. Те са спестявания, залагане и промоции.

  За повече информация относно залагането на KuCoin, посетете тяхната страница с често задавани въпроси

  и

  Започнете да залагате и печелите тук

  Спестявания –

  Позволява ви да печелите награди за съхраняване на монети във вашия обменен портфейл, без да ги заключвате. Въпреки че тези награди обикновено са по-малки, отколкото ако сте ги заключили в протокола за залагане. Тъй като няма период на блокиране или изкупуване, те ви позволяват да имате повече свобода, за да можете да взимате решения по прищявка. Поддържане на пълен контрол върху вашите монети. 

  Стейкинг –  

  Казано много просто, когато залагате на KuCoin, вие заключвате своите монети за определен период от време, като допринасяте за текущата сигурност на веригата и също така помагате за валидиране на транзакциите. Наградите от успешно валидираните транзакции ви се изплащат като лихва. Ако в даден момент искате да изтеглите или продадете своите монети. Често има период на изкупуване, който трябва да изчакате да приключи, докато вашите монети могат да бъдат отключени. За Cardano периодът на обратно изкупуване е само 1 ден, но за Polkadot е 28 дни. 

  Друго допълнително предимство, когато залагате на KuCoin, е, че не само печелите лихва за вашите монети, но също така получавате и награди POL токени. По същество получавате две награди едновременно. 

  3284670d85fa39e092e557f68de96b5b34499f994ddf867e4c272b585dbaadd2.png

  Промоции –

  Това са кампания с ограничено време или специална оферта за получаване на лихва върху вашите монети. Мислете за това като за подобно на печелене на лихва върху спестяванията си, но тези ограничени във времето промоции няма да продължат вечно. Обикновено промоции се предлагат за по-нови монети и имат по-големи от нормалните лихвени награди, които се дават, за да се увеличи интересът към тези монети. Текущите нива на промоция на KuCoin варират от 24,25% до 100,25%; много по-добре, отколкото обикновено бихте виждали за редовно залагане.

  Залагане на Ethereum –

  Монетата, която залагам най-много е Ethereum. Възможността да печелите лихва пасивно чрез залагане на втората по големина монета по отношение на пазарната капитализация е шанс, който просто не можете да пропуснете. Поради това колко добре KuCoin прави ETH залагане е жизнено важно за мен.

  Залагането на Ethereum 2.0 е малко по-трудно от средната ви монета, защото вашите ETH2 монети и награди за залагане са заключени в протокола, докато ETH и ETH2 се слеят в една блокчейн. Проблемът с това е, че никой не знае със сигурност кога ще се случи това и няма гаранция, че някога ще се случи. Изисква се много увереност, за да се откажете от ликвидността на вашите монети, като ги заключите за неопределен период от време.  

  С борсите, които използвах за залагане на ETH2, горната ситуация беше точно моят опит. Монетите ми бяха заключени и не можех да продавам или тегля, дори и да исках.

  За щастие KuCoin има решение за това. Борсата осигурява ликвидност и поддържа търговската двойка ETH2/ETH на тяхната спот борса. Въпреки че в момента се търгува с лека отстъпка. Степента на спокойствие, която тази функция осигурява, си струва тази малка отстъпка според мен. Не планирам да продавам моя ETH2, но е хубаво да знам, че бих могъл, ако наистина имам нужда.

  Сравняването на ETH2 залагането на KuCoin с Coinbase показва голяма разлика между двете услуги. Текущият лихвен процент, който получавате в Coinbase, е 4,50%, докато нямате ликвидност. Докато процентът на KuCoin е 5,07% + 0,60 POL награди; общо 5,67%. След това също има способността да поддържа ликвидност; прави решението кое място да използвате за залагане на вашия Ethereum изключително лесно.

  Parachains Polkadot – 

  Polkadot е друг блокчейн, който натрупах силно и активно го залагам. Много съм щастлив да видя, че KuCoin е голям поддръжник на екосистемата Polkadot; още едно положително нещо, което KuCoin прави. Те предлагат DOT залагане, което е страхотно; но още по-вълнуващо нещо според мен е тяхното приемане на Polkadot Parachains.

  Ако сте нов в Polkadot, трябва да знаете, че той се състои от 3 основни части. Щафетната верига, парачейн и бридж. Parachain е свързан с Polkadot Relay Chain чрез „слотове“, за да се насладите на сигурността на мрежата Polkadot, постигайки оперативна съвместимост с други Parachain. Има ограничено количество слотове, за които трябва да се наддава и да се спечелят чрез заключване на Polkadot. Периодът на блокиране за този DOT е 96 седмици. След изтичането на 96 седмици вашият DOT ще ви бъде върнат.

  Потребителите, които наддават за печелившия проект, ще получат токени на този печеливш проект. Това е чудесен начин да накарате вашия Polkadot да работи за вас, а също и да влезете в проекти много рано, които имат голям потенциал. Ако вашият проект спечели, както беше казано по-горе, вие ще получите този печеливш токен на Parachain.

  Ако наддавате за проект, който не спечели търга, тогава DOT ще ви бъде върнат при приключването на търга.

  С Polkadot има много начини да накарате своя DOT да работи за вас и да печелите пасивен доход. Чрез залагане или участие в търговете на Parachain. И двете от които в момента не можете да направите на няколко борси, като Coinbase. Друго положително нещо, което KuCoin има за това.

  Бот за търговия

  Ще бъда първият, който ще признае, че бях толкова далеч от това да бъда търговец, колкото може да бъде човек. Въпреки че търговията носи едни от най-големите възможни възвръщаемости на пазара. Вместо това, в миналото обикновено съм бил по-скоро за купуване и задържане за дългосрочния тип потребители. Част от причината за това е, че винаги съм смятал, че търговията е твърде плашеща. Усещам, че нямам техническите познания, които са необходими, за да бъда успешен и може да загубя парите си. И тогава има изискване за време, което трябва да се вземе предвид. За да бъдете успешен търговец, трябва да сте залепени за компютъра, готови да се възползвате от възможните сделки по всяко време на деня. Това дори не споменава емоционалния контрол, който трябва да поддържате, за да купувате и продавате на определени нива.

  За щастие има решение за хора като мен и може просто да ме убеди да вляза на пазара за търговия, за да печеля пасивен доход. Това решение, което споменах, се предлага от KuCoin, който е внедрил изключително полезен инструмент със своите автоматизирани ботове за търговия. 

  Ако сте нов в търговията с ботове и не знаете какви са те. Просто казано, това е софтуер, който постоянно следи пазарите. Когато софтуерът види възможност за търговия, той автоматично ще отвори сделката. Тъй като е софтуер, той няма ограниченията, които хората обикновено имат, когато става въпрос за търговия. Те могат да купуват и продават с невероятна скорост, като се възползват от променливите движения на цените, а също и да ви намерят най-добрите цени. Тъй като е софтуер, той стриктно следва зададените параметри и отнема цялата човешка емоция от него. Което е страхотно нещо, защото обикновено ние сме тези, които пречат на собствения си успех.

  Търговските ботове на KuCoin имат няколко предимства за търговците на криптовалута. Включително удобство, ефективност, мощни стратегии и също така премахване на човешкия елемент. Частта, която ми е любима, е, че всеки може да я използва, независимо от нивото на опит и е безплатно. Което означава, че би било идеално за мен.

  Вие носите отговорност само за плащането на всяка крипто транзакция и малката такса за търговия, която идва заедно с нея. KuCoin не само предлага бот за търговия безплатно, за да ви помогне да направите печеливш търговец, но всъщност предлагат няколко варианта на този продукт, всеки от които е персонализиран и прилага различна стратегия в зависимост от това, което търсите. Което е идеално, защото всеки е различен и има свои собствени цели или предпочитания.

  Ако се интересувате от повече информация, KuCoin има наистина страхотна страница с често задавани въпроси за търговски бот, която трябва да разгледате тук.

  и

  Използвайте бота за търговия ТУК.

  В момента Kucoin предлага 5 различни опции за бот за търговия. А параметрите могат да бъдат персонализирани още повече по ваш собствен вкус.

  1) Точкова мрежа –

  Ботът Spot Grid е стратегия за търговия, която поставя спот поръчки, когато цените се покачват, а също и намаляват; възползвайки се от волатилността на цените. Работи невероятно добре по време на променливост на цените, каквато преживяхме през последните няколко месеца.

  2)   Секция за фючърси – 

  Стратегия за търговия, която ви позволява да удължите или съкратите пазара. Точно както при обикновената маржин търговия, съществува възможен риск от ликвидация.

  3) Интелигентен ребаланс –

  Стратегия за търговия, чиято основна цел е да увеличи общата сума на активите чрез продажба на високо и купуване на ниска цена. Като същевременно поддържате процента на разпределение на монети във вашето портфолио непроменен. 

  4) DCA (Усредняване на разходите в долари) –

  Времето на пазара често е по-важно от действителното перфектно време на пазара. Това е цялата стратегия зад усредняването на разходите в долари. Което по същество е закупуване на фиксирани количества крипто на определени интервали от време. Това ви позволява да уловите добра средна стойност на волатилността на вашата крипто и да оставите KuCoin DCA бот да свърши цялата работа вместо вас.

  5) Infinity Grid –

  Безкрайната мрежа е производна стратегия на спот мрежата, предназначена да избегне „пропускане“ от крипто изпомпването. Най-добре се използва по време на възходящо движение на цените, тъй като ботът ще продава само по време на печалба.

  Едно от най-важните неща, които ще ви помогнат да бъдете успешни в крипто, е винаги да имате отворен ум, когато става въпрос за нови възможности. Точно затова исках да науча повече за търговските ботове на KuCoin, въпреки че нямах много опит в търговията. Излязох впечатлен и почувствах, че определено мога да скоча и да го направя сам.

  Ако се интересувате да научите повече за тези търговски ботове и имате въпроси. KuCoin има наистина страхотна страница с често задавани въпроси, която може да ви помогне. ТУК

  Както винаги, благодаря за четенето! 

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 2 Среден рейтинг: 5]
  Източникjohnwege
  Чрезpublishox

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...