Още
  НачалоКриптовалутиАлткойниКрипто монетата с голямо име обира всички заглавия напоследък — и се...

  Крипто монетата с голямо име обира всички заглавия напоследък — и се очаква да нарасне в резултат на това до неизмерими висоти.

  Това, което обаче повечето инвеститори не знаят, е, че пазарът на алткойни има тенденция да следва стъпките на високопоставените крипто монети.И често тези, които остават под радара, превръщат малките залози в неочаквани печалби, променящи живота.На предишният бичи крипто пазар:Dogecoin (DOGE) скочи до небето с 28 547%Ankr Network (ANKR) скочи с 13 013%Telecoin (TEL) донесе печалби от 20 235% Fantom (FTM) скочи с 23,207% Evedo (EVED) се покачи със 17 402% Само 1000 долара, инвестирани във всяка от тези криптовалути тогава,биха се превърнали в над 1 милион долара!Освен това няма да ви се налага да чакате 40 години, за да съберете такива огромни печалби. Всички тези печалби тогава се случиха между май 2020 г. и май 2021 г.Сега същият катализатор, който докара тогава тези монети до астрономически върхове, току-що беше задействан отново и водещите крипто инвеститори в света прогнозират огромни печалби само до няколко месеца, за няколко нови крипто монети.

  Хубавото… с крипто не е нужно да инвестирате много, за да видите огромна възвращаемост.

  Само 1000$ вложени в 5-те криптовалути, които виждате тук при предния халвинг, биха ви направили повече от 737 000$… за една година ! А само по сто долара инвестирани в тях в 73 000 долара. Това е огромно богатство
  Това е определението в РЕАЛНИЯ СВЯТ за перфектна асиметрична търговия…

  Малък риск, ОГРОМНА награда.
  И това прави крипто много по-мощно от акциите…

  Акциите са компании. Фирмите се развиват бавно. И акциите се увеличават или падат по мъничко година след година. И са нужни десетилетия за да спечелите от акции!
  Криптовалутите са технология. Нищо не е по-бързо от технологията. Те растат за минути. И на епичен бичи пазар вървят вертикално нагоре.

  И сега сме на прага на новия бичи крипто пазар където група нови монети ще направят чудеса и ще ви превърнат в безумно богати.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 1 Среден рейтинг: 5]

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...