Още
  НачалоAirdropsКакво е Publish0x и как да спечелите крипто за четене и публикуване...

  Какво е Publish0x и как да спечелите крипто за четене и публикуване на съдържание

  Какво е Publish 0x?

  Честно казано, има толкова много проекти в крипто-пространството, че пропуснах този до преди няколко седмици. Може би защото публикувам статии в този сайт. И не търсех платформа за блогове, задвижвана от крипто, за начало.

  Но позволява на потребителите да печелят безплатно различни крипто : ETH, BAT, LRC – така че си струва статия! Въпреки че всъщност не е airdrop, той е много подобен. И не е нужно да купувате нищо, за да получите награда.

  Екипът зад Bitcoin Aliens , известна мобилна игра (която вече не е налична), стартира тази платформа за крипто блогове през 2019 г. Ако се чудите, те обясниха в своя блог, че Publish0x се произнася просто Publish – 0x е безшумен.

  И те не разработиха свой собствен токен, за да подхранват платформата си, за разлика от Steemit. Всъщност те са символични агностици . Така че те планират да добавят много различни токени ERC-20, в допълнение към тези, които споменах по-горе.

  Има няколко начина , по които потребителите могат да печелят безплатни криптовалути , които ще представя в следващия параграф. И няма значение дали не сте създател на съдържание – дори читателите могат да печелят пари! Така че, ако просто търсите качествено съдържание и възможността да извлечете нещо от времето си за четене, регистрирайте се сега .

  Как да печелите криптовалута с Publish0x?

  Нека да се заемем с бизнеса: Как да печелите от Publish 0x ? Това е толкова лесно, колкото е възможно – дори не се нуждаете от портфейл, за да започнете. На първо място, трябва да се регистрирате тук . След това трябва да потвърдите имейл адреса си. Можете също да се регистрирате за техния бюлетин, но това не е задължително.

  Сега това са 3-те начина да печелите на тази платформа:

  1. Прочетете и дайте съвет

  Това е най-невероятната функция – причината да представя това на сайта. Защото те раздават крипто и на автора, и на читателя , когато читателят даде бакшиш на автора!

  В края на всяка статия ще намерите плъзгащ се самосвал:

  Както казах по-горе, съветите са безплатни . И можете да изберете колко от бакшиша искате да запазите. Най-малкото трябва да отделите 20% от бакшиша на автора. Но след това зависи от вас. Ако сте чели изключително съдържание, можете дори да дадете 100% от съвета на автора.

  Веднага щом дадете бакшиш на автор, вашият дял се кредитира във вашия акаунт ! И можете да проверите печалбите си на таблото за управление.

  Колкото повече четете и колкото повече давате бакшиши, толкова повече печелите!

  2. Създавайте съдържание и получавайте съвети

  Защо не го изведете на следващото ниво? Може би имате какво да кажете на другите за вашата страст. Publish0x е добър начин за начинаещи да започнат да водят блог безплатно . И лесно да си осигуряват приходи от съдържанието им.

  Но ще трябва да кандидатствате, за да станете издател . И да бъде одобрен от екипа . Те обикновено разглеждат заявленията в рамките на 24 часа. Тъй като не кандидатствах лично, не мога да ви кажа много за процеса или критериите за преглед. Само имайте предвид, че те търсят качествени плакати, които могат да донесат стойност на своите читатели.

  Когато сте автор, печелите крипто, когато читателите ви дават бакшиш . И не забравяйте, че на читателите не струва нищо да ви дадат бакшиш. Така че, ако създадете страхотна статия, съветите трябва да дойдат скоро!

  3. Споделете съдържание и вземете комисионна за съветите

  И накрая, можете да станете посланик на PaperDrips и да печелите криптовалута, като споделяте съдържание с аудиторията си. И когато хората дадат бакшиш на автора на съдържанието, вие печелите 5% от бакшиша.

  Ако просто споделяте връзки с приятелите и семейството си, не очаквайте да получите много. Но този метод може да бъде интересен , ако имате много последователи в социалните медии. И можете да се състезавате с други влиятелни лица, за да получите допълнителни награди.

  Изтеглете печалбите си от Publish0x

  Разбира се, смисълът на Publish0x е да правиш пари, по един или друг начин. И когато започнете да трупате криптовалути, може да искате да изтеглите своите токени във вашия портфейл Ledger или Trezor .

  Процесът е ясен . Но няма да го описвам тук, защото вместо това можете да прочетете това ръководство стъпка по стъпка .

  Моля, имайте предвид, че заявките за теглене се обработват ръчно . А екипът обикновено ги обработва в понеделник. Така че, не се притеснявайте, ако са необходими няколко дни, за да получите средствата си.DYOR. НИКОГА не споделяйте личните си ключове! И НИКОГА не използвайте адрес на портфейл за обмен! Вместо това препоръчваме да използвате портфейла Trezor .Правна отговорност : Този уебсайт не предлага инвестиционни съвети. Авторът е любител инвеститор и информацията, която се намира тук, е за информационни, развлекателни или образователни цели. В резултат на това не трябва да се тълкува като личен инвестиционен съвет. Въпреки че предоставената информация се счита за точна, тя може да включва грешки или неточности. Този уебсайт и авторът не могат да бъдат държани отговорни за каквото и да е действие, което предприемате в резултат на това, което сте прочели тук. Научете повече .

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 1 Среден рейтинг: 5]

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...