Още
  НачалоКриптовалутиБиткойнКак правителствата и централните банкери ще се опитат да ви принудят да...

  Как правителствата и централните банкери ще се опитат да ви принудят да използвате техните CBDC. И защо трябва да купувате биткойни, докато можете.

  Може би се чудите как правителствата и централните банкери ще ви наложат своите цифрови валути на централната банка (CBDC).

  Ето какво мисля, че може да се случи.

  Правителствата се опитват да убият криптовалутната индустрия малко по малко с атаки в продължение на няколко седмици например в Америка. Други правителства ще предприемат същите действия.

  Тогава правителствата ще кажат на хората, че светът се е развил и е очевидно, че имате нужда от цифрова валута. Ще кажете: но ние вече имаме биткойн!

  Правителствата ще кажат на широката общественост, че само държавно контролирана и издадена от държавата цифрова валута ще ви защити.

  Това е лъжа, но за съжаление мнозинството от широката общественост ще повярва в нея.

  Въпреки това, малко по малко ще стане очевидно, че тези CBDC са просто капан за хората.

  Все повече хора ще отказват да използват тези CBDC. Тогава правителствата ще се опитат да ви ги наложат. как? Като се опитват да атакуват биткойни, разбира се, но също и като постепенно теглят пари, за да ви принудят да използвате техните CBDC.

  С течение на времето CBDC ще станат задължителни.

  Тези, които не са се погрижили да поставят плодовете на своя труд в най-сигурната децентрализирана мрежа в света, ще се окажат без опции, принудени да се поддадат на правителствата и централните банкери.

  Смятате ли, че този сценарий е дистопичен? Вижте какво се случва в Нигерия с eNaira…

  Тогава ще видите, че една реалност вече е очевидна: важно е да купуваме биткойни, докато все още можем. Рано или късно правителствата ще се опитат да ви забранят да го правите, за да ви принудят да използвате техните CBDC.

  Обратното броене вече започна!

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 2 Среден рейтинг: 5]

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...