Още
  НачалоAirdropsКак да печелите биткойни с Lolli?

  Как да печелите биткойни с Lolli?

  Програмите за лоялност са нарастваща тенденция и броят на картите за лоялност, които носим в портфейлите или чантите си, е доказателство за това. Но те вече навлязоха в областта на блокчейн и крипто!

  Lolli е вълнуващо ново приложение, което внася нов щрих в индустрията за лоялност на клиентите. И позволява на клиентите да спечелят до 30% възвръщаемост в биткойни . Това е легално, безопасно, просто и забавно изживяване за всеки да започне да получава биткойни с покупки в любимите си онлайн магазини.

  Той работи, като възнаграждава клиентите, които купуват от съвместими магазини и търговци на дребно, с биткойн кешбек. Следователно, не е нужно да купувате биткойни, като използвате традиционен обмен на фиат към крипто . И не е нужно да плащате такси. Просто посетете някой от техните партньори и получете процент от артикулите, които сте закупили в биткойн (BTC).

  Единственото неудобство е, че засега се предлага само в САЩ …

  Така или иначе щеше да похарчиш тези пари. Но сега получавате биткойни за това! Тяхната програма за лоялност насърчава купувачите, като предлага краля на криптовалутите като атрактивен стимул .

  Представете си, че ви плащат за онлайн покупка. Още по-добре: Ами ако можете да получите плащане в биткойни, за да купувате онлайн, както обикновено правите ? Ето какво представлява Lolli: Приложението за награди за биткойни, което позволява на хората да печелят и трупат сатове, когато пазаруват онлайн.

  Как действа Lolli?

  Тази услуга работи, когато пазарувате в някой от партньорските сайтове. Всъщност Lolli получава комисионна, за да стимулира трафика и продажбите на търговците . Част от тази комисионна, която Lolli печели, се споделя с вас и се изпраща директно във вашия портфейл. И, разбира се, можете да прехвърлите печалбите си в сигурен портфейл като Trezor , за да го запазите в безопасност.

  Партньорите определят наградите, а не Лоли.

  Подобни програми за лоялност съществуват от години. И те са успешен бизнес модел, който насърчава клиентите да продължат да правят това, което обичат. Но основателите на Lolli направиха крачка напред, за да демонстрират силата на биткойн като глобална алтернативна валута и магазин с универсална стойност .

  Това е идеално решение за повече потребители да се включат с биткойн без никакви проблеми, да ги образоват и да ги възнаградят . Кой знае? Може би в близко бъдеще всички ще пазаруваме онлайн, харчейки биткойни и долари…

  Как да печелите биткойни с Lolli?

  Lolli е забавен и лесен начин да печелите пасивни биткойни , докато пазарувате онлайн. И насърчава и насърчава масовото приемане на твърди пари, които са по-добра алтернатива на настоящата финансова система.

  Основателите разработиха своето приложение, за да улеснят потребителите да печелят биткойни . И няма да е необходимо да се регистрирате за обмен и да преминете KYC, процес, който е обезсърчителен за повечето хора.

  Най-лесният начин да получите приложението е да изтеглите разширението за браузър Lolli . Предлага се в Chrome и Firefox. Просто следвайте тези инструкции:

  • Отидете на официалния уебсайт
  • Кликнете върху „Вземете Lolli за Chrome“ или „Вземете Lolli за Firefox“
  • Изтеглете и инсталирайте разширението

  След като приключите с инсталирането на разширението, можете да пазарувате онлайн както обикновено . И ще получавате известия, когато посещавате партньорски уебсайтове: Harry’s или Sephora , например.

  Когато направите поръчка, Lolli я проследява и изпраща сатоши до портфейла ви, след като бъде платена от търговеца – обикновено след изтичане на периода за възстановяване на сумата на търговеца.

  Има и хубава програма за препоръки, в която можете да споделите връзката си с приятелите си и когато пазаруват с Lolli, и двамата получавате 10 USD в BTC !

  И накрая, можете да изтеглите печалбите си във всеки биткойн портфейл , след като балансът ви достигне минимум 15 USD. И това е законно, както се потвърждава от отзивите на потребителите в ProductHunt .DYOR. НИКОГА не споделяйте личните си ключове! И НИКОГА не използвайте адрес на портфейл за обмен! Вместо това препоръчваме да използвате портфейла Trezor .Правна отговорност : Този уебсайт не предлага инвестиционни съвети. Авторът е любител инвеститор и информацията, която се намира тук, е за информационни, развлекателни или образователни цели. В резултат на това не трябва да се тълкува като личен инвестиционен съвет. Въпреки че предоставената информация се счита за точна, тя може да включва грешки или неточности. Този уебсайт и авторът не могат да бъдат държани отговорни за каквото и да е действие, което предприемате в резултат на това, което сте прочели тук. Научете повече .

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 1 Среден рейтинг: 5]

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...