Още
  НачалоКриптовалутиNFTsJPMorgan официално регистрира търговска марка за криптовалутен портфейл - JP Morgan Wallet

  JPMorgan официално регистрира търговска марка за криптовалутен портфейл – JP Morgan Wallet

  JPMorgan официално е регистрирал търговска марка за криптовалута, според информация, събрана от заявление на USPTO, което е предоставено. Компанията, известна като “ JP Morgan Wallet, ” планира да разреши биткойн плащания, борси и трансфери.

  JPMorgan официално регистрира търговска марка Crypto Wallet

  Сега най-голямата банка в Америка навлезе в криптовалутната индустрия. С новосъздадената търговска марка JPMorgan планира да предоставя услуги за обмен на биткойн на своите клиенти. Освен това пълнежът е разрешен от 15 ноември.

  JPMorgan Wallet

  JPMorgan официално регистрира търговска марка Crypto Wallet

  Майк Кундудис съобщи за оригиналния документ. JPMorgan Wallet беше подаден за “ Виртуален трансфер на валута + Обмен, обработка на плащания с криптовалути, виртуални чекови сметки и финансови услуги, ” според неговия туит.

  По-пълно изображение на официалните предложения се появи под официалния документ. Регистрацията дава възможност на JPMorgan Wallet да предлага услуги, свързани с обмен на криптовалути, прехвърляне на криптовалути при обработка на блокчейн, кредитни или парични карти и създаване и администриране на виртуални чекови сметки.

  Новини на CoinCuУ дома НовиниJPMorgan официално регистрира търговска марка Crypto Wallet21 ноември 2022 г.99АКЦИИTiger Global To Raise $ 6 милиарда за нов рисков фонд след отказ от инвестиция в FTXСписък на организациите и физическите лица, които са кредитори на FTXJPMorgan официално е регистрирал търговска марка за криптовалута, според информация, събрана от заявление на USPTO, което е предоставено. Компанията, известна като “ JP Morgan Wallet, ” планира да разреши биткойн плащания, борси и трансфери.JPMorgan официално регистрира търговска марка Crypto WalletСега най-голямата банка в Америка навлезе в криптовалутната индустрия. С новосъздадената търговска марка JPMorgan планира да предоставя услуги за обмен на биткойн на своите клиенти. Освен това пълнежът е разрешен от 15 ноември.JPMorgan WalletJPMorgan официално регистрира търговска марка Crypto WalletМайк Кундудис съобщи за оригиналния документ. JPMorgan Wallet беше подаден за “ Виртуален трансфер на валута + Обмен, обработка на плащания с криптовалути, виртуални чекови сметки и финансови услуги, ” според неговия туит.По-пълно изображение на официалните предложения се появи под официалния документ. Регистрацията дава възможност на JPMorgan Wallet да предлага услуги, свързани с обмен на криптовалути, прехвърляне на криптовалути при обработка на блокчейн, кредитни или парични карти и създаване и администриране на виртуални чекови сметки.JPMorgan регистрира търговската марка през юли 2020 г. Освен това ще бъде интригуващо да видим как се развива JP Morgan Wallet при това, което може да е най-непредсказуемият пазар в историята. В резултат на това променливостта се увеличи, след като FTX, една от най-големите платформи за обмен на криптовалути, беше напълно унищожена.JP Morgan започна да дава възможност на своите клиенти да инвестират във фондове за криптовалута през август 2021 г. Това беше услуга, предоставена от биткойн инвестиционната компания New York Digital Investment Group. Действието бе последвано от непрекъснатото му навлизане на пазара на виртуални валути.ОТГОВОР: Информацията на този уебсайт се предоставя като общ коментар на пазара и не представлява инвестиционен съвет. Съветваме ви да направите свои собствени изследвания, преди да инвестирате.
  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 1 Среден рейтинг: 5]
  ИзточникCoinCu

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...