Още
  НачалоКриптовалутиАлткойниКак да изтегля токени от Airdrop?

  Как да изтегля токени от Airdrop?

  Много хора наскоро попитаха как могат да изтеглят или получават своите жетони, спечелени чрез airdrop на Airdrop King. Това е малко „как да“…

  Източник: 3dman_eu /Pixabay.com

  TLDR; Това зависи от самата парашутен десант как да се оттегли или да получите си, за да к ENS. През повечето време ще трябва да изчакате поне няколко седмици, по-вероятно няколко месеца, преди да можете да получите достъп или да получите своите токени. Понякога те ще бъдат изпратени директно в портфейла ви, а понякога трябва да влезете на уебсайта, от който сте поискали въздушното пускане, за да ги изтеглите. Нашата препоръка е да се свържете с проекта и да попитате след разпределението на токена.

  Време – Най-често срещаното недоразумение

  Източник: Basti93 / Pixabay.com

  Почти всеки нов ловец на airdrop очаква да получи жетоните за airdrop веднага след като изпълни всички инструкции. За съжаление, това е погрешно за 99% от всички airdrops. Това се дължи на естеството на airdrops:
  те са маркетингов инструмент за привличане на самия проект и през повечето време за предстоящата продажба на токени. Токените от airdrop ще бъдат достъпни след успешната продажба на токени. Това означава, че отнема средно от няколко седмици до няколко месеца, преди да можете да получите достъп до токените за airdrop. Но си струва да го изчакате.

  Как да получа жетоните?

  Сега, когато знаем, че отнема време, за да можем да получим токените за airdrop, има следващият въпрос: Как да ги получим?

  Източник: trueseeker08 / Pixabay.com

  а) Жетоните ще ви бъдат изпратени

  Повечето от airdrops трябва да въведете адреса на портфейла си, докато го заявите. Това означава, че токените ще ви бъдат изпращани автоматично в бъдеще. Можете обаче да попитате в групата на Telegram на проекта за актуализации относно разпространението.

  b) Трябва да изтеглите жетоните

  Това често е случаят с airdrops, при който създавате акаунт в уебсайт, за да отговаряте на условията за получаване на токените и не въвеждате никакъв адрес на портфейла. Следователно ще трябва да влезете в бъдеще, за да изтеглите своите токени. Обикновено не можете да ги изтеглите незабавно.

  в) Не получавате никакви жетони

  За съжаление това се случва от време на време, но защо?

  • През повечето време продажбата на токени се проваля и проектът дори няма да започне. Няма проект = няма Airdrop.
  • Понякога airdrop или проектът беше измама . Дори и да направим всичко възможно, за да проучим всеки airdrop, изброен на нашия уебсайт airdropking.io , все още има някои лоши актьори сред тях, които се опитват да ви намерят имейл адрес или подобен. Ето защо ви насърчаваме да създадете специален имейл адрес за airdrops.
  • Също така виждаме доста често, че нашите потребители не изпълняват ВСИЧКИ инструкции . Но за да отговаряте на условията за получаване на airdrop, винаги трябва да правите всички стъпки, освен ако между тях няма (по избор) стъпка.

  Най-добри практики

  • Ако сте създали акаунт в airdropking.io, препоръчваме да добавите някои бележки към всяко airdrop, което сте заявили. С тези бележки можете да прегледате списъка си с заявени airdrops във вашия акаунт и да проверявате веднъж всеки месец всеки airdrop дали се разпространява сега или не.
  • Попитайте проекта след текущото състояние на airdrop. Отидете на техния Telegram канал или акаунт в Twitter. През повечето време други хора вече са питали това в миналото, така че можете да използвате и функцията за търсене.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 3 Среден рейтинг: 4.7]
  Източникmedium.com

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...