Още
  НачалоКриптовалутиБинансКак да се свържм Binance Smart Chain Node(BSC) с GetBlock? Обяснено от...

  Как да се свържм Binance Smart Chain Node(BSC) с GetBlock? Обяснено от GetBlock

  Вижте нашето новоиздадено видео за това как GetBlock свързва своите потребители към основната мрежа на Binance Smart Chain.

  За BSC мрежата сме активирали както инфраструктура за специализиран възел, така и за споделена възлова инфраструктура. BSC blockchain е подходящо решение за dApp на ранен етап поради своите незначителни такси и висока пропускателна способност.

  В това видео BSC възлите ще бъдат достъпни чрез WebSockets blockchain API и JSON RPC blockchain API, два основни метода. Видео ръководството стъпка по стъпка ще обясни как свързваме софтуер, който използва Web3 API (като ботове за търговия, портфейли, DeFi и т.н.) към инфраструктурата на възлите.

  Връзката с мрежата Binance Smart Chain е една от най-актуалните услуги на GetBlock, доставчик на блокчейн като услуга от най-високо ниво. Ние даваме възможност на разработчиците с надеждни крайни точки на блокчейн до 40+ мрежи, включително Ethereum, Polygon, Bitcoin и др.

  За да започнете да използвате BSC blockchain с GetBlock, не се колебайте да се свържете с нашия екип по продажбите: https://t.me/getblockio_eng

  Официален уебсайт на GetBlock: https://getblock.io/

  Ресурси

  1. https://youtu.be/hUT1DRoXC1g
  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 3 Среден рейтинг: 5]

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...