Още
  НачалоКриптовалутиNFTsКак да намерите най-добрите предстоящи стартирания на NFT от рано

  Как да намерите най-добрите предстоящи стартирания на NFT от рано

  Простите инструменти и методи, използвани от най-добрите колекционери и търговци в пространството

  1 * wvzT2Tgs34S7zj9uqrJYGw.png

  2021 наистина беше годината на пробив за NFT. Видяхме огромен скок в търсенето, особено за жанра на генеративния аватар . Доставката нарасна почти толкова бързо.

  За всеки, който се интересува от страхотни нови NFT аватари, големият избор е прикрита благословия. Страхотно е, че имаме толкова много проекти, от които да избираме! В същото време е невъзможно да следите и да правите задълбочен анализ на всички тях, освен ако не го направите своя работа на пълен работен ден.

  Това, което може би е най-голямото предизвикателство от всички тях, е, че търсенето на най-популярните проекти значително изпреварва предлагането. Това означава, че в никакъв случай не е гарантирано, че ще можете да закупите NFT при стартирането. За NFT в блокчейна на Ethereum вероятно ще влезете в скъпа газова война, нещо, което силно препоръчвам да не се противопоставяте , ако сте нов в NFT.

  Следователно най-добрият ви шанс да влезете в най-популярните стартирания е да се присъедините към „предварителна продажба“ на проект. Предварителната продажба е за малцината късметлии, които са спечелили или са спечелили място в белия списък. Тези бели списъци често се запълват бързо или изискват да работите за тях. Така че, още веднъж, трябва да разберете за тези нови проекти рано .

  За щастие за вас и мен, имаме някои прости инструменти и преки пътища, които да ни помогнат. Въз основа на моя собствен опит и съвети от експерти в областта, ето най-добрите начини за откриване на предстоящи стартирания рано.

  NFT стартират сайтове за проследяване

  Няма недостиг на уебсайтове и приложения, посветени на агрегирането на предстоящи стартирания на NFT. Използвах и сравнявах няколко от тях с течение на времето. Всички те се различават по отношение на това как и колко добре представят различните NFT проекти, както и информацията, която показват за всеки от тях.

  Това са настоящите ми фаворити.

  MintyScore

  MintyScore ви показва цялата основна информация за всеки проект, заедно с неговия брой членове на Discord и последователи в Twitter. Последните са два от най-важните показатели при оценка на популярността на нов проект.

  1*mKuCVW_vr90FzCqlWpxemw.jpegМожете да видите класирането на MintyScore и представените NFT на техния уебсайт или мобилно приложение

  Но това, което е наистина интересно, е фокусът му върху кураторството в общността. Можете да харесвате и не харесвате всеки проект на неговия сайт и да видите общия брой. Той също така обобщава представянето на проекта по серия от критерии за оценка в „MintyScore“, което прави наистина лесно намирането на най-обещаващите проекти.

  NFTCLICK

  NFTCLICK е силен подгласник след MintyScore и добър допълнителен инструмент. Този сайт също така присвоява общ резултат на всеки проект въз основа на параметри като неговия основател, качество на произведението на изкуството и подкрепа от общността.

  Това, което наистина харесвам в NFTCLICK, е неговата функционалност за филтриране. Можете да изберете да преглеждате проекти в определени категории, като игри, музика или спорт. И можете да филтрирате по стил на изкуството: Pixel, 3D, ръчно нарисувани и т.н.

  Забележителни споменавания

  Ако просто искате преглед на предстоящите стартирания без всички звънци и свирки, бих препоръчал Rarity.tools , NextDrop и NFT Calendar . Всички те включват NFT както в блокчейновете Ethereum, така и в Solana. Вижте HowRareIs , ако искате специален агрегатор на Solana NFT.

  Сега можех просто да направя ръководство за най-добрите тракери за стартиране на NFT и да го приключа точно тук. MintyScore и NFTCLICK определено ще ви отведат далеч с относително малко усилия. Нито един от тези сайтове обаче не е напълно изчерпателен. Освен това проектите, които откривате чрез тези сайтове и приложения, често биха могли да бъдат хванати по-рано, като използвате някои от методите по-долу.

  Discord общности

  Повечето проекти, създатели, колекции и подобщности в пространството на NFT обработват по-голямата част от комуникацията си в Discord. Това го прави чудесно място да научите за предстоящите стартирания по няколко различни начина.

  Алфа канали

  Много проекти на NFT имат така наречените „алфа канали“ в своите Discords, посветени на хората, споделящи прозрения и гледни точки за най-обещаващите нови проекти.

  Като цяло можете да приемете, че „най-добрите“ NFT проекти привличат най-опитните и добре свързани колекционери на NFT и следователно предоставят най-добрите препоръки и прозрения за предстоящите стартирания на NFT. Въпреки това, можете лесно да намерите страхотна алфа в някои от по-малко известните проекти на NFT Discords.

  Имайте предвид, че често ще трябва да притежавате NFT на даден проект, за да получите достъп до тези канали. Това е важна част от стойностното предложение за тези NFT. Ако вече притежавате някои NFT, просто бих ви препоръчал да започнете да прекарвате известно време в съответните им алфа канали.

  Сътрудничество по проекти и подаръци

  Новите NFT проекти често си партнират с утвърдени, за да привлекат внимание. Такива партньорства обикновено се обявяват в Discord. Освен това тези сътрудничества често включват бели списъци или други предимства за щастливи членове на общността на установения проект.

  Още веднъж, не всички Discords са създадени еднакви, когато става въпрос за сътрудничество и подаръци. И отново можете да очаквате, че най-популярните, уважавани и ценни проекти са в състояние да осигурят най-добрите партньорства.

  Алфа и общностни NFT

  Докато много проекти на NFT правят някои от горните, някои имат това за основна цел. Общности като ZenAcademy , Non-Refungible Network , Metaverse HQ , Friends With Benefits и Crypto Packaged Goods са създадени, за да могат членовете да научат за NFT и предстоящите проекти, да получат ранен достъп до нови стартирания и дори да участват в състезания и томболи, за да спечелят безплатни NFT.

  Три примера за водещи проекти на NFT в DiscordЩе намерите много потенциални клиенти като тези в Discord (примери от ZenAcademy)

  Такива общности често, но не винаги са свързани с токени, което означава, че ще трябва да притежавате един от техните NFT, за да получите достъп. Някои могат да бъдат доста скъпи и изцяло зависи от вас да прецените дали смятате, че си струва или не.

  Аз лично притежавам ZenAcademy Genesis NFT и открих много нови проекти и спечелих няколко томболи в белия списък в общността Discord. Единият ми даде достъп за закупуване на 2 NFT в предварителната продажба на Coolman’s Universe , всяка от които в момента се оценява на повече от 1 ETH.

  Социална медия

  Тъй като хората обичат да говорят за това, което е ново и вълнуващо, не е изненада, че социалните медии са чудесно място за откриване на предстоящи стартирания на NFT. Twitter е мястото , където проекти могат да споделят актуализации и участниците в пространството да споделят най-новите си сделки и мнения за нови проекти на NFT.

  От моя собствен опит, много от потенциалните клиенти, които ще получите в Twitter, се случват доста органично, когато започнете да следвате проектите, които харесвате, и хората, които срещате и познавате в пространството. Дотогава може да искате да следвате акаунтите на MintyScore , NFTCLICK и другите платформи, споменати по-горе.

  Също така препоръчвам да следвате някои от водещите колекционери и търговци, които споделят мненията си в Twitter, YouTube и TikTok. Изброих някои от моите любими по-долу. Очевидно съм предубеден към YouTube и Twitter, така че може да искате да направите още малко проучване на TikTok или други платформи.

  Разбира се, много от големите колекционери на NFT и влиятелни лица не е задължително да споделят всеки NFT проект, от който се вълнуват. По този начин добър начин да разберете в какво се занимават е да видите кого следват в Twitter.

  Най-добрият инструмент, който познавам за подпомагане на този процес, е whotwi . Просто потърсете Гари Ви, Стив Аоки, Логан Пол или друг NFT VIP и вижте дали наскоро са започнали да следят някои интересни нови проекти.

  Заключителни мисли

  Уебсайтове и приложения като MintyScore и NFTCLICK могат да ни помогнат да следим предстоящите стартирания и автоматично да сортираме най-малко обещаващите. Прекарването на време в Discord, Twitter и YouTube ще ни осигури още повече потенциални клиенти.

  Тази последна дума обаче е ключова. Всеки път, когато научим за нов проект чрез някой от тези канали, това е водеща роля . Това не е препоръка за инвестиция. Това не е финансов съвет по никакъв начин. И със сигурност не е гарантирано 10 пъти върху парите ви. Това е просто подсказка за нас да направим проучване и да научим повече за потенциално интересен и заслужаващ внимание проект.

  Освен това откриването и анализирането на обещаващ нов проект са само първите две стъпки. Третият е възможността действително да закупи един от своите NFT по време на стартирането, което може би е много по-голямо предизвикателство.

  За да бъдете гарантирани, че ще закупите един от 10 000 NFT, когато има 400 000 души, които се състезават за тях, по същество трябва да влезете в предварителната продажба. Всеки проект има своя собствена структура и изисквания за предварителна продажба, така че трябва да ги проучите за всеки нов проект, който ви интересува.

  Може да направя ръководство за белите списъци и предварителните продажби в бъдеще, с някои общи гледни точки и съвети как да подобрите шансовете си. Това е нещо, което все още разбирам сам. Така че дотогава се надявам, че горното поне ще ви помогне да намерите някои страхотни проекти!

  Първоначално публикуван на https://techmoneyculture.com на 7 февруари 2022 г.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 4 Среден рейтинг: 5]
  Източникtechmoneyculture

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...