Още
  НачалоКриптовалутиАлткойниКак да спечелите повече SHIBA INU в средата на мечи пазар

  Как да спечелите повече SHIBA INU в средата на мечи пазар

  В момента криптовалутите изпитват мечи пазар, на който много хора изпадат в отчаяние и продават на загуба. В средата на това, какво могат да направят или какво е по-добре да не изпадате в отчаяние, но в същото време печелите или увеличавате капитала си в криптовалути. Първото нещо, което трябва да имате предвид, е, че криптовалутите са много нестабилни и трябва да знаете кога да реализирате печалба от своите инвестиции и кога трябва да изчакате цената на вашата инвестиция в криптовалути да се възстанови, за да можете да продавате на загуба.

  Препоръчвам, когато има такъв мечи пазар като този, инвестициите, които сте направили в криптовалути, да се инвестират в планове за награди, предлагани от различните борси. Сега трябва да имате предвид две неща:

  • Първото е, че когато има мечи пазар и направите такава инвестиция, можете да спечелите повече фракции или целия криптоактив за ниската му цена.
  • Второто е, че този капитал увеличава по-добре вашата инвестиция, като я оставя в средносрочен или дългосрочен план в тези планове, предлагани от тази борса, отколкото да ги оставя там, докато стойността им намалява още повече.

  Кога е по-добре да инвестирате?

  Много хора може да ми кажат, че това не си струва, но ще обясня защо е по-добре да инвестирам в тези планове, когато цените падат толкова много.

  Когато цените са високи, процентът, който получавате, когато правите тези видове инвестиции, е много малък, но може да се увеличи малко повече, ако цената му е по-ниска. Печалбата, която получавате, може да е малка, но това увеличава вашия капитал. Мисля, че е по-добре да се възползвате от тези моменти, отколкото да оставите капитала си там, за да може той да ви осигури пасивни печалби.

  Този тип инвестиции са по-фокусирани върху основните криптовалути, но наскоро те добавиха и други като SHIBA INU, SAFEMARS, AKITA INU и др. Ще дам два примера:

  • Първият е с SAFEMARS, тази криптовалута работи под мрежата Binance Smart Chain. Можете да имате ежедневни печалби в Metamask само като ЗАДЪРЖАТЕ тази криптовалута. На 24.04.21 г. купих 93 228 290 90,13 в Pancakeswap и към днес 23/05/21 имам 94 114 672,77; това представлява печалба за 29 дни от 886 382,64, т.е. 30 594,91 на ден. Само за наличието на SAFEMARS в Metamask.
  • Второто е с SHIBA INU, тази криптовалута работи под мрежата Ethereum. Няколко борси предлагат инвестиционни планове за получаване на пасивни печалби. HotBit предлага седем и 30-дневен план за печелене на повече SHIBA, минимална инвестиция 10 000 000. Направих инвестиция от 13 000 000 за 7 дни. На 20.05.21 и започна да брои от 22.05.21. Днес видях в панела за инвестиции печалба от 1270 SHIBA, съответстваща на този ден.

  Сравнение между двата плана:

  Когато разглеждаме печалбите, които съм реализирал, Matamask изглежда е най-добрият вариант за инвестиция, тъй като печеля повече печалби на ден. Тук казвам, че в средата на мечи пазар като този нашите активи могат да продължат да се увеличават и така, когато цените се повишават, печалбите ни също.

  Можете да отговорите на този въпрос в коментарите: Какво правят вашите инвестиции в криптовалута за вас?

  Не забравяйте да се абонирате.

  Източник

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 6 Среден рейтинг: 5]

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...