Още
  НачалоКриптовалутиNFTsКак Binance NFT създава най-популярната метавселена за игри в света

  Как Binance NFT създава най-популярната метавселена за игри в света

  Binance NFT се превърна в най-голямата централизирана NFT борса за игри в света. Вижте какво е постигнал екипът и как Binance NFT допринася за развитието на метавселената за игри.


  Основни точки, които трябва да запомните:  Binance NFT успешно се включи в над 60 игрални проекта и продаде над 1 милион игрални NFT от юни, което го прави най-големият централизиран пазар за NFT игри в света.

  Binance NFT пусна първото по рода си Initial Game Offering (IGO) като част от целта си да създаде дом за NFT игри, както и стъпка в метавселената на игрите.


  Опитът на Binance NFT е нещо повече от просто покупка, продажба и търговия; включва някои от най-горещите NFT капки на пазара.  Видеоигрите, NFT, 3D световете и цифровата икономика са обединени в едно киберпространство, което надхвърля реалността. От очила за виртуална реалност до виртуални светове, Metaverse е най-горещият проблем в Big Tech. NFT, игрите и Metaverse винаги са били преплетени, въпреки последните разработки, популяризиращи термина.

  Binance NFT предостави платформа не само за художници, но и за най-добрите разработчици на игри от старта си през юни 2021 г. По този начин приветства нови проекти за игри всеки месец за изключително положителен прием. Като се започне, от колекции от игри до NFT Metaverse артикули.

  Екипът току-що обяви първото по рода си Initial Game Offering (IGO) в отговор на благоприятната обратна връзка от потребителите като част от визията за създаване на дом за NFT играта. Но най-важното е крачка напред в Gaming Metaverse.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 1 Среден рейтинг: 5]
  Източникbitcoinworld

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...