Още
  НачалоКриптовалутиБиткойнПравителствата, политиците и икономистите не искат биткойн да се появи само поради...

  Правителствата, политиците и икономистите не искат биткойн да се появи само поради тази причина

  Независимо дали харесвате биткойн или не, вие сте принудени да признаете, че успехът му расте блок след блок.

  Броят на потребителите на биткойн непрекъснато расте. Настоящата му цена е феноменална, като се има предвид, че дигиталната валута, създадена от Сатоши Накамото, е само на дванадесет години.

  Мрежата Lightning, която ще позволи в бъдеще Bitcoin да се използва за ежедневни плащания в голям мащаб, също продължава да расте в популярността си.

  Всички сигнали са зелени за биткойн революцията.

  Децентрализацията на системата Bitcoin е това, което плаши могъщите хора на сегашната система

  Дори забраната за биткойни в Китай не успя да върне тази революция. Докато Hash Rate на Bitcoin рязко спадна през май и юни 2021 г., от началото на юли 2021 г. се наблюдава силен отскок. Причината за това е проста: миньорските компании преместват оборудването си на територии, които са по -склонни да ги приемат.

  В ход е голямо изтичане на добив на биткойни от Китай на запад . Това ще позволи на Северна Америка да определи водещия регион в света в добива на биткойни.

  Мрежата Bitcoin остава най -сигурната децентрализирана мрежа в света.

  Писайки това изречение, написах дума, която е в основата на всичко, което плаши правителства, банкери и икономисти по целия свят за биткойн. Биткойн е криптиран P2P пари.

  Децентрализацията на мрежата Bitcoin е това, което прави разликата в един свят, в който хората са били лишени от власт над парите твърде дълго.

  Масовото приемане на биткойн би принудило нашите правителства да бъдат напълно прозрачни

  С биткойн имате способността да поемете властта над живота си . Най -хубавото е, че Bitcoin е прозрачна и отворена система. Всеки може да види какво се случва в мрежата на Bitcoin.

  Последиците са плашещи за тези, които отговарят за настоящата парична и финансова система.

  Ако биткойнът се превърна в доминираща система в световен мащаб, правителствата и банкерите вече няма да могат да вземат произволни решения, които противоречат на интересите на множеството. Всеки би могъл да види това прозрачно. Хората не биха им позволили.

  Биткойн позволява осъзнаване на начина, по който действа настоящата система, което е проблематично, както веднъж обясни Хенри Форд:

  „Достатъчно добре е хората от нацията да не разбират нашата банкова и парична система, защото ако го разберат, вярвам, че ще има революция преди утре сутринта.

  Прозрачността на биткойн е основен проблем за могъщите, но невероятна промяна на играта за хората

  Това не е проблем за хората, а за могъщите хора начело на настоящата система. Всъщност, ако мнозинството от хората разберат недостатъците на сегашната система, народният бунт би избухнал незабавно.

  С Bitcoin това е основен риск, който виждат силните. Вече няма възможност за пране на пари в голям мащаб, както правят банкерите по света. Последните изпитват голямо удоволствие да критикуват биткойн по този въпрос, но реалността на цифрите е съвсем различна.

  Изпирането на пари се извършва масово с щатския долар в настоящата банкова система.

  Със системата Bitcoin всеки гражданин би могъл да види как точно правителствата и банкерите използват парите си. Парите, събрани чрез данъци, се използват по непрозрачен начин в момента. Това е нещо, което позволява на могъщите в сегашната система да се скрият.

  Прозрачността, която биткойн позволява, и липсата на лидер, който да контролира хората, е плашещо.

  Това, което предстои за биткойн, е невероятно, защото по -малко от 1% от световното население е открило освободителната му сила

  За хората обаче това е най -добрата новина. С Bitcoin най -накрая имате достъп до система, която защитава вашите интереси. Никой не ви моли да му вземете думата. Биткойн ви учи да проверите всичко сами. Причината, поради която биткойн ви учи на това, е, че можете да проверите всичко сами по всяко време.

  Имате ли съмнения относно паричната политика на Биткойн? Можете сами да проучите неговия изходен код. Няма неприятни изненади.

  Искате сами да проверите транзакциите? Пуснете свой собствен възел в мрежата на Bitcoin, за да можете сами да проверите всичко по всяко време. Това е нещо уникално, което биткойн ви позволява да правите.

  Повечето хора все още не осъзнават какво е невероятно променящо играта биткойн. Независимо от това, това ще се случи с течение на времето през следващите години. По -малко от 1% от световното население всъщност реализира освобождаващия потенциал на биткойн.

  Това трябва да ви накара да осъзнаете, че сме едва в началото на една невероятна революция, която ще промени бъдещето на света към по -добро. От вас зависи да отворите очите си пред всеки друг и да бъдете сред тези, които ще се възползват най -много.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 2 Среден рейтинг: 5]
  Източникssaurel

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...