Още
  НачалоБлокчейнАнализиЗлатото може да достигне $2700 тази година!

  Златото може да достигне $2700 тази година!

  Основна статия.

  Здравейте, попаднах на интересно интервю за Kitco с Chris Vermeulen . Това е кратък доклад.

  Според Крис Вермюлен, главен пазарни стратегии в TheTechnicalTraders.com , ние се намираме в голям суперцикъл за злато, който започна през 2019 г., и докато фондовите пазари вървят към късните етапи, ние виждаме, че стоките оживяват.

  Виждаме нарастваща инфлация и покачване на лихвите. И виждаме, че стоките се покачват. Всичко това е добре за благородните метали и особено златото вече имаше значително покачване през последния месец.

  Добивите на неблагородни метали и мед започват нов възходящ тренд, а миньорите на злато са следващите, които избиват, следвани от миньорите на сребро, които винаги изостават, но след това бързо наваксват.

  Според Крис все още имаме 5-годишен прозорец в този златен супер цикъл и златото сега задава ново дъно. Златният сектор ще продължи да се развива добре и тепърва започва.

  5b2388c44ddcab64df08bdd97a90d4a8da8b89f81f3574508031b002893ab09a.png

  Освен това Крис прогнозира, че златото ще достигне $2700 тази година и ще достигне $3400. Малко след това може да видим отклонение от златото, което ще достигне $7400. След това параболично движение на късен цикъл нагоре ще видим как цената пада като камък към ново дъно.

  Той също така вярва, че хората, които притежават физическо злато, ще могат да получат огромна премия от цената на място, когато златото достигне по-високи стойности и хората са готови да плащат смешни цени за жълтия метал.

  Пълно интервю:

  Как можете да купите физическо злато или сребро?

  Най-добрият начин е да закупите златни или сребърни монети, по-специално монети, които са сечени от доверени страни като Монетния двор на САЩ и Канадския монетен двор. Най-популярните монети са златните и сребърните американски орли от 1 тройунция и златните и сребърните канадски кленови листа от 1 тройунция.

  Как можете да инвестирате в активи от злато и сребро с повече ливъридж?

  Акции: За по-опитни инвеститори има много начини да инвестират в златодобивни компании, като например отделни акции.

  ETFs: За добре диверсифицирана инвестиция в благородни метали, широк спектър от ETF предлага потенциал.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 2 Среден рейтинг: 5]
  ИзточникChris Vermeulen

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...