Още
  НачалоКриптовалутиАлткойниBеtFury фарминг стратегия // Английска версия

  BеtFury фарминг стратегия // Английска версия

  Преди няколко месеца стартирах в BetFury, чийто щедър кран и базирано на залагане BFG токени ме спечели с концепцията си за ежедневен дивидент. Пристигането на платформата Biswap в уравнението прави игрите още по-привлекателни, като натиска вратата на DeFi с партньорство, според мен изпълнено до съвършенство. Ако приемем, че не искам да инвестирам собствени средства в опит от типа на казиното, ето как продължих да се възползвам максимално от това приключение …

  1. Кран: магията на безплатните сандъци.

  И да, кранът за мен е идеалният шлюз и най-вече без риск от стартиране на платформата.

  На всеки 20 минути можете да събирате Bnb и Btc, за да подготвите следните операции. Също така имате възможност да спечелите 10% лихва с 30-дневни „заключени“ кутии на определени символи, ако искате да инвестирате няколко монети.

  2. Сега е моментът да заложите!

  Дойде време да залагате на игралните маси на платформата и да „добивате“ вашите BFG токени. Принципът е прост, губете залога си възможно най-бавно … Да, прочетохте правилно, най-вероятно ще загубите всичките си спечелени преди това монети, но няма значение, защото целта е другаде: генерирайте BFG колкото е възможно повече.

  Някои ще препоръчат заровете, други Plinko и т.н. … можете да опитате различни стратегии като мартингала, но както се казва „винаги банката печели“ и следователно вашата мисия е да спечели възможно по-късно.

  Лично аз предпочитам малко зарове, защото това ми дава най-добри резултати и балансът може да остане положителен с времето, ако не сте прекалено алчни, след като ликвидността ви е достатъчно висока.

  3. Токени и дивиденти, началото на по-голямо приключение.

  С течение на дните ще генерирате малко повече BFG, магията ще започне да действа веднага щом имате 10BFG.

  В действителност, след като това ниво бъде достигнато, BetFury ви изплаща дневен дивидент пропорционално на вашия брой BFG. Към това те също добавят кешбек за вашите залози и ако имате няколко препоръчани на платформата, малък допълнителен източник ще допълни цялото.

  Сега „сериозните“ неща ще могат да започнат!

  4. Партньорство и листинг, възможността, която променя всичко!

  Преди няколко дни BetFury и Biswap официално официализираха свещения си съюз с въздушно кацане на платформата на BetFury на BSW токени, след това списък на BFG на Binance Smartchain и накрая създаването на ликвидност в Biswap с доста неприлични APY и други. 900%.
  И накрая, само за да мотивираме войските малко повече, в момента на Biswap стартира малко търговско състезание .

  5. Изборът на стратегия, ориентация за гледане …

  За да бъде кръгът затворен, ние трябва да изберем стратегия в съответствие с нашите цели. Някои ще искат да получат повече долари, други повече от BSW или BFG и т.н. … Възможностите са безкрайни с това влизане в света на DeFi.

  Към днешна дата избрах да разпределя приходите си по следния модел:

  – 25% BSW Launchpool APR 650% залагане

  – 25% ликвидност Пул BFG-BSW APR 58,93%

  – 25% суап USDT / BNB …

  – 25% дивидент на BetFury .

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 1 Среден рейтинг: 5]
  Източникpublish0x
  Чрезsuxy

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...