Още
  НачалоКриптовалутиАлткойниFaucetpay - Вземете 12 различни монети безплатно!

  Faucetpay – Вземете 12 различни монети безплатно!

  Faucetpay е портфейл с микроплащане и платформа за печалба. Получавайте незабавни плащания с криптовалута от хиляди уебсайтове и ги изтегляйте в личния си портфейл срещу много ниска такса. Платете в криптовалути!

  Множество криптовалути:
  Faucetpay поддържа Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin, Bitcoin Cash, DASH, DigiByte, Tron, Tether, Zcash, Binance coin и Feyorra. Очаквайте още скоро.

  Списък
  на кранове : Изберете от техния огромен списък с над 600 крана, от които да заявите. Те имат списък с кранове за всяка валута, която поддържат.

  Оферта, анкети и задачи:
  Търсите ли сериозни доходи? Изпробвайте offerwall, където можете да печелите $ 10 и повече всеки ден.

  Получавайте плащане за кликване в биткойни:
  Можете да отделите малко време и да кликнете върху рекламите, достъпни на уебсайта им, за да спечелите допълнителен доход.

  Награждаване на партньорска програма:
  Насочете приятели, семейство и други хора, за да увеличите месечния си доход многократно. Укрепете приходите си!

  Хвърли заровете:
  Искате ли да спечелите голяма? Играйте на нашия Multiply BTC – мулти-криптовалутни зарове (хазарт). Вземете до 9500 пъти!

  Сривове:
  Умножете своите криптовалути с чисто нова игра, наречена Crashes. Мултипликаторът нараства всяка секунда и печалбата ви също!

  Рулетка:
  Въртете рулетката на уебсайта им за награди до 36x. Можете да завъртите рулетката с над 8 криптовалути!

  Обмен в движение:
  Те също имат интеграция на обмен на платформата, така че можете да конвертирате вашите криптовалути за броени секунди.

  API на
  кран : Търсите ли да стартирате свой собствен кран? Използвайте силата на техния стабилен API за кран, за да плащате на вашите потребители.

  Рекламирайте в FaucetPay:
  Получавайте законни посещения на уебсайтове от потребители в FaucetPay, които водят до висококачествени реализации и потенциални клиенти за вашия бизнес.

  Ръководство стъпка по стъпка

  • Регистрирайте се във  Faucetpay .
  • В менюто кликнете върху  „Печелете“  и започнете да печелите криптовалути. Можете да печелите чрез хиляди различни кранове, оферти, проучвания и плащания за кликвания.
  • Можете да играете различни игри (Multiply BTC) и да умножавате своите криптовалути. Потребителите получават възнаграждение с поставяне на залози в игрите FaucetPay.io. Всеки еквивалент от 1 долар във всяка криптовалута, която е налична в игрите, се добавя 0,07 FEY към портфейла ви на всеки 3 часа. Можете също така да заложите FEY на платформата и да получите интересни награди.
  • Можете свободно да променяте своите криптовалути за размяната на Faucetpay и да изтегляте криптовалути по всяко време.
  • Също така споделете връзката си за препоръки, за да получите повече награди за препоръчани. Повече информация за рефералната програма е  тук .
  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 5 Среден рейтинг: 5]
  Източникpublish0x

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...