More
  beginingRecommendedZooRacers - Многоверижната игра Играйте и печелете

  ZooRacers - The Multiplayer Play and Win

  Kолективa на Zookeeper  and  Yggdrazil   работят усилено през последните няколко месеца върху игра-концепция за използване на  ZooNFTs .

  С гордост съобщаваме, че вече започна разработката на многоплатформена аркадна игра:  ZooRacers — Multichain Battle Karts .

  ZooKeeper: игра zooracers.

  ZooRacers  е мултиплейър  игра Play-and- Pearn,  която ще смесва забавление и умения в предизвикателна  многоверижна  среда (повече подробности  here )

  Всички типове ZooNFT ще могат да се използват в играта, а ZooRacers ще бъдат напълно   съвместими със ZooGenes (повече подробности  here )

  Акцентът ще бъде върху забавлението, а всички механики в играта ще се фокусират върху повишаване на нивата на адреналин на играча. Нашите състезателни вериги ще отразяват различни тематични елементи на нашия партньор, както и известни крипто теми като BTC или DOGE например.

  Разбира се, ZooRacers ще използва  vZOO , децентрализирания токен за кръстосана верига (повече подробности  here  и обяснително видео  here ) и ZooKeeper също ще спонсорира всички такси за транзакции на нови портфейли, създадени за играта (изключително за играчи на Wanchain).

  1*mTu7F3cXb3QXbxCYC1Sj2g.png

  Ще има и специален пазар в  OpenZoo , създаден от Yggdrazil, който ще предложи на играчите богат избор от опции за по-нататъшно персонализиране.

  Играта ще постави основите на нашето художествено направление, което е съществена първа стъпка към създаването на обширна библиотека с игри.

  1*oswKFIx07ZKaObXYtFLwow.png

  Окончателната дата на пускане на играта се очаква през второто тримесечие на 2022 г.; бета версия ще бъде налична през първото тримесечие на 2022 г.
  ZooRacers  ще бъде  безплатна за игра , съвместима  играй и печелете и ще бъде достъпна за macOS, PC, Android и iOS.

  Повече подробности ще бъдат дадени, след като бета тестовата версия бъде пусната и редовен поток от екранни снимки от разработката на проекта за игра ще бъде споделен с общността.

  Надяваме се, че това ви е дало по-добра обща представа за какво ще бъде нашата първа мултиверижна game  ZOORACERS — MULTICHAIN ​​BATTLE KARTS  и че сте също толкова развълнувани, колкото и ние за това, което предстои!


  Resources

  1. https://medium.com/zookeeper-blog/zooracers-general-outline-ff90d1f07427
  Click on a star to rate!
  [Total votes: 0 Average rating: 0]

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…