More
  beginingBlockchainAnalyzesЗАЩО СУВЕРЕННИТЕ ХОРА ХАРЕСВАТ КРИПТО. ЦИФРОВИ АКТИВИ, КОИТО ЩЕ ЗАЩИТЯТ ВАШЕТО БЪДЕЩЕ

  ЗАЩО СУВЕРЕННИТЕ ХОРА ХАРЕСВАТ КРИПТО. ЦИФРОВИ АКТИВИ, КОИТО ЩЕ ЗАЩИТЯТ ВАШЕТО БЪДЕЩЕ

  Всеки, който цени своя суверенитет, знае, че има стъпки, които трябва да бъдат предприети, за да запазим нашите суверенни права. Свободата и автономията не са норма в историята, те са изключение. Има неща, които можем и трябва да направим като колективно общество, за да запазим суверенитета, който имаме. Индивидуално обаче можем да се подготвим и да се настроим да поддържаме контрол над собствения си живот, дори в изненадващи или трудни времена, които предстоят. Никой от нас не иска да бъде контролиран от правителства, корпорации, технологии или обстоятелства. Ето как едно суверенно лице може да разнообрази своите цифрови активи, за да защити бъдещето си.

  ИНВЕСТИЦИОННИ ЦЕЛИ НА СУВЕРЕННО ЛИЦЕ
  Първо, нека обсъдим някои общи инвестиционни цели за тези, които искат да се подготвят за бъдещето (всяко бъдеще) и да запазят своя суверенитет независимо от всичко. Има някои приоритети, които ще ви помогнат да информирате как да преминете към диверсификация в цифрови активи като крипто.

  ЗАПАЗЕТЕ АВТОНОМИЯ
  Разбира се, цел номер едно при създаването на инвестиционен портфейл е да предоставите възможности за себе си в бъдещето. Като инвестирате и се опитвате да увеличите богатството си, вие освобождавате себе си от ОКОВИТЕ НА БЕДНОСТТА, и ще генерирате ресурси със същото темпо, с което ще можете сега.
  ИЗЛЕЗТЕ ОТ БАНКИРАНЕТО
  Един от начините да извадите богатството си от банковата система е да съберете материални активи в портфолиото си. Това не само ще намали риска от дефлираща фиатна валута, натрупване на физически активи като собственост, злато, изкуство, превозни средства и храни и консумативи, съхранява присъщата си стойност. В едно несигурно или катастрофално бъдеще стоките и другите материални активи ще ви дадат повече самоустойчивост и икономическа автономност.

  ДОСТЪПНИ АКТИВИ
  Но какво ще стане, ако имате нужда от малко ликвидност и преносимо средство за размяна?
  Наличието на лесно достъпни и търгуеми активи като крипто може да ви направи гъвкави и готови за всичко, което може да доведе до пълен режим на оцеляване. Запазването на някои цифрови активи като крипто, които са без граници, мита и без разрешения, може да ви осигури гъвкавост, ако трябва да се откажете от бункера.
  ИЗГРАДЕТЕ ОБЩНОСТ
  Да бъдеш суверен, разбира се, означава да поддържаш индивидуална автономия и контрол над собствения си живот. Това означава, че всеки човек трябва да се стреми да бъде подготвен за себе си. Това обаче не означава, че нямате нужда от приятели и съюзници. Общностите от хора, които споделят ОБЩИ ценности и цели, могат да бъдат също толкова важна инвестиция, колкото натрупването на доставки и разпределянето на портфолио. Има голямо припокриване на крипто общността и тези, които желаят да запазят суверенния контрол върху собствения си живот.
  РАЗНООБРАЗЯВАЙТЕ
  Както и да изберете да изградите своя инвестиционен портфейл, като човек, който има предвид собственото си суверенно бъдеще, винаги не забравяйте да диверсифицирате.

  ЗАЩО СУВЕРЕННИТЕ ХОРА ХАРЕСВАТ КРИПТО
  Надяваме се, че в този момент виждате как целите и целите на суверенните хора и крипто инвеститорите могат да се припокриват. Но защо по-конкретно искате цифрови активи във вашето портфолио?  Но най-общо казано е, че крипто може да се използва навсякъде по света

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 1 Average rating: 5]

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…