More
  beginingCryptocurrenciesBitcoinКакво можете да очаквате за цената на биткойн през ноември? Пътят до...

  Какво можете да очаквате за цената на биткойн през ноември? Пътят до $80 000 е ясен

  Биткойн имаше грандиозен октомври 2021 г., отбелязвайки представяне от +39,9%. Мракът, който преобладаваше в края на септември 2021 г., отстъпи място на нарастваща еуфория. Това има смисъл, когато видите, че цената му е нараснала от $43K на $61K с нов ATH (All-Time High) от $67K.

  След това цената на биткойн беше логично коригирана след такъв скок. Казвам логично, защото трябва да имате предвид, че нищо не се случва линейно с цената на биткойн . Това се случва в последователни бичи вълни с корекции, от които трябва да се възползвате, за да натрупате повече BTC.

  Добрата новина е, че предишната силна съпротива около зоната от $58K сега се превърна в силна подкрепа. От 15 октомври 2021 г. цената на биткойн е затворила под $60 000 само веднъж:

  Това беше на 27 октомври 2021 г., след масивна дълга ликвидация, на която станахме свидетели. Това ни напомни, че пазарът на биткойн може да се сравни с играта на Squid „Red Light, Green Light“ . След това цената на биткойн бързо се върна над $60 000, което беше изключително положителен знак.

  След фаза на повторно тестване пътят до $80 000 е ясен за биткойн

  Към момента на писане, цената на биткойн е $63,2 хил. След като видяха как много Sh*tcoin се покачват феноменално, мнозина се чудят какво очаква биткойн през ноември 2021 г. Това е законно.

  Така че ще се опитам да ви дам моята визия, както стоят нещата.

  На първо място, ако сте устояли на изкушението на Sh*tcoin като SHIBA INU, поздравления! Целите на биткойн са много по-амбициозни от това, което SHIBA INU може да ви предложи . Освен това, помпата на SHIBA INU скоро ще приключи и дъмпът ще дойде, за да нанесе огромна такса за всички, които купуват Sh*tcoin, водени от тяхната алчност и доверчивост.

  Като се има предвид това, 12-часовата ценова диаграма на биткойн показва, че биткойн току-що е излязъл от флага на бика, в който е бил от няколко дни:

  В следващите дни се очаква цената на биткойн да атакува неговия ATH, определен на 20 октомври 2021 г., на $67 000. След като този ATH бъде победен отново, вероятно трябва да видим нова фаза на повторно тестване.

  След това нещата трябва да се ускорят, като цената на биткойн възобнови изкачването си в неизследвана територия. Това ще се развие доста над $70K, като цената на биткойн ще достигне $75K-$80K до края на ноември 2021 г. по мое скромно мнение.

  Отвъд $70 000, не би било изненадващо да видим волатилността на биткойн да се повиши рязко нагоре с впечатляващи ходове, дължащи се на притока на инвеститори на дребно. Очаква се бичи новини да се умножат в медиите, тъй като все повече и повече големи компании преминават към света на биткойн.

  Така че пригответе се за завръщането на изключителна еуфория на пазара на биткойн.

  Очаква се декември 2021 г. да бъде още по-бичи, като биткойн изпълни обещанието, което данните във веригата показват от месеци: достигане на историческата граница от 100 000 долара.

  Разбира се, все още не сме там и биткойн ще трябва да върви напред стъпка по стъпка. Първо приближаването на $80 000 през ноември, а след това всичко ще стане възможно, след като цената му е в неизследвана територия. От ваша страна, ако сте биткойн HODLer, най-добрите ви дни са пред вас.

  Биткойн вече променя живота на салвадорците към по-добро

  И накрая, няколко думи за нещо дори по-важно от цената на самия биткойн: биткойн революцията. За това трябва да отидем в Ел Салвадор, която беше първата страна, която направи биткойн официална валута през септември 2021 г. От 2 ноември 2021 г. Ел Салвадор разкри, че притежава 1120 BTC, закупени на средна цена от 53 062 долара.

  С малка част от печалбите, генерирани от своята стратегия за биткойн, Ел Салвадор току-що реши да финансира 20 нови училища в страната, както и да потвърди изграждането на нова ветеринарна болница за 4 милиона долара в столицата Сан Салвадор.

  Това може да ви изглежда малко, но в мащаба на страна като Салвадор е огромно. Биткойн вече променя живота на салвадорците към по-добро. Похвално е и отношението на президента Найиб Букеле, който преди това обясни, че печалбите, генерирани с биткойн, държан от FIDEBITCOIN, държавната сметка в BTC Trust, ще бъдат използвани за подобряване на живота на гражданите на страната.

  Така експериментът със стандартен биткойн продължава в Ел Салвадор с първите си положителни последици и ще бъде интересно да проследим как се развива този завладяващ експеримент през следващите месеци и години.

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 1 Average rating: 5]

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…