More
  beginingCryptocurrenciesAltcoinsКакви са алтернативите на Youtube? Odysee сред най-предпочитаните DVP

  Какви са алтернативите на Youtube? Odysee сред най-предпочитаните DVP

  DVP, децентрализирани видео платформи вече са най – търсени и използвани. Цензурата е достигнала трудно поносими нива.

  IN Youtube няколко случая, при които съдържание за криптовалути, съдържание срещу ваксини и много научни изследвания просто изчезнаха. Те бяха цензурирани. Авторите се опитаха да се оплачат и да реагират срещу това ограничение, давайки доказателства за това, което разказват, но нищо не се промени.

  Това е една от причините да избера да синхронизирам канала си в Youtube, с акаунт в Odysee.

  Така че, ще продължавам да публикувам съдържанието си в Youtube, НО, в Odysee ще печелите пари за гледане на видеоклипове. Подобно на Publish0x, където можете да печелите криптовалути, за да четете статии. Не звучи ли по -интелигентно?

  И така, какво очаквате да се присъедините към нас в Odysee и да започнете да печелите пари, гледайки видеоклипове? .

  Трябва да ни проверите и да ни подкрепите! И кой знае: може би един ден партньорството между Publish0x и Odysee ще направи съвместното състезание и по -достъпно!

  Децентрализираните платформи са все по -необходими.

  Преди няколко дни мой скъп приятел ми каза, че Facebook цензурира следното изображение:

  Odysee

  Източник: https://www.studiofavari.com/2020/05/01/dpcm-norme-direttive-ecc-capire-la-giungla-delle-leggi/

  Изображението казва, че следните закони са от най -силните до най -слабите: конституция, европейски закони, обикновени закони, регионални закони, правила от ръководни кадри, навици.

  Е, да, на италиански е, но е просто представяне на йерархията на законите и институциите в Италия. Предполагам, че във всички страни съществува подобна йерархия. Нищо ново под Слънцето, както веднъж каза някой много известен.

  Както и да е, съобщението, което получи приятелят ми, беше следното:

  Odysee

  Все пак е на италиански, но смисълът е, че съобщението, което той публикува, не е подходящо за насоките на общността и така съобщението е скрито за общността и е видимо само за собственика на коментара. След това той получи предупредителното съобщение: „Следващия път, когато ще споделяте нещо за свободни мислители и нещо, което ще помогне на хората да отворят съзнанието си, акаунтът ви може да понесе ограничения“.

  Чакаме какво?

  Лице, което публикува нормална йерархия на законите в дадена страна, като директно споменава консултантска фирма, създала този образ с цел незабавно разбиране на въпроса … не може да бъде публикувано.

  Той не казваше нищо за или против ваксините. Той не коментира политическата ситуация в Афганистан. Той не очерняваше параолимпийските спортисти.

  И така, за какво е всичко това **

  Това е една от причините да обичам Publish0x. Обидните коментари са забранени, измамниците са забранени, но може да се направи истинска информация. Има много хора, с които можете да разговаряте, да разговаряте, да споделяте мисли.

  Това не е въпрос на цензура, това е въпрос на подобряване на средата, в която живеем, на възможността да се свържем с други хора, които може да мислят по подобен начин.

  Това е една от причините, поради които избрах да отида за Odysee. Не казвам, че ще търся цензура. Просто казвам, че ще се опитам да съчетая повече точки с по -дълбоки видеоклипове, които не съм сигурен, че ще публикувам в Youtube.

  Както и да е, мислех, че преместването на съдържанието ми може да има начин да подкрепя това нарастващо стартиране.

  Елате и се присъединете към нас тук, на Odysee !

  Кажете ми в коментарите какво мислите за тази цензура и как я избягвате. Не ми харесва думата „борба с цензурата“, тъй като това, с което се борим, придобива сила срещу нас.
  Можем да го избегнем. Можем да бъдем като вода: тя може да бъде затворена, но ще търси друг път. Тя може да бъде блокирана, но НЕ завинаги, тъй като gutta cavat lapidem (капка изкопайте камъка)

  Кажете ми вашите мисли и чувства!

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 0 Average rating: 0]
  SourceMikeZillo
  Чрезpublish0x

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…