More
  beginingCryptocurrenciesDogecoinВиталик изгори почти всичките си монети Shiba Inu (SHIB). Да очакваме ли...

  Vitalik burned almost all of his Shiba Inu (SHIB) coins. Should we expect a jump in price?

  Ethereum съоснователя Vitalik Buterin е изгорил почти половината от монетите на популярния Dogecoin ( додж ) клонинг Шиба ину (SHIB).

  В изявление, вградено в  транзакцията в неделя, Бутерин обясни защо е решил да изгори токени SHIB на стойност 6,7 милиарда долара, подчертавайки „щедростта“ на „кучешките общности“.„Всъщност съм впечатлен от това как общностите на кучешките символи се отнасят с последните дарения! Много doge фенове показаха своята щедрост и готовност не само да се съсредоточат върху собствените си печалби, но и да се интересуват от подобряване на крипто света като цяло. Подкрепям всички, които искрено правят това. „

  Неотдавнашният терен на кучета с бикове приключи внезапно в сряда, тъй като Бутерин ликвидира трилиони от жетоните, които беше подарен от създателите на Шиба, и дари приходите за благотворителност.

  Съоснователят на Ethereum заяви, че е решил да изгори останалите 90% от токените на Shiba в портфейла си и да разпредели останалите 10% за благотворителни каузи. Той добави, че благотворителните организации със сходни стойности като CryptoRelief – индийска организация, фокусирана върху подпомагането на облекчението на COVID-19 чрез дарения на крипто-активи – ще се считат за потенциални получатели.

  Бутерин отбеляза, че просто държането на поверените му монети не е опция от съображения за сигурност, добавяйки, че иска да избегне неистовите спекулации, които биха могли да възникнат от извършването на сделки с кучешки жетони в бъдеще.

  Той също така помоли хората да не му даряват повече монети, тъй като той не искаше да бъде „локус на власт от този вид“.

  Цените на токените Shiba Inu  станаха балистични, когато миналата седмица бяха включени в Binance на фона на нарастващата популярност на Dogecoin и други кучешки токени . Нарастването на търговията с мемо-токени с кучешка тематика беше обвинено за скорошния скок в мрежовите такси на Ethereum – който достигна среден рекорд за всички времена от 70 долара в сряда.

  По време на писането на SHIB се е оттеглил със 7% за 24 часа на фона на последната криптовалута, предизвикана от антибиткойн настроения, изразени от Twitter акаунта на Илон Мъск .

  Биткойнът се оттегли със 7% през последните 24 часа до $ 44 600 към момента на писането.

  Източник : cointelegraph

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 4 Average rating: 5]

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…