More
  beginingBlockchainAnalyzesВъпреки нестабилността на пазара, Cardano надхвърля повече от 2000 нови притежатели дневно

  Въпреки нестабилността на пазара, Cardano надхвърля повече от 2000 нови притежатели дневно

  Блокчейн екосистемата Cardano ( ADA ) продължи своя огромен растеж, след като претърпя значително надграждане през септември 2021 г. 

  Този растеж може да се измери по отношение на нови функции и актуализации, както и интерес на купувача, като над 2000 нови притежатели се добавят ежедневно през последните 30 дни.

  Според данните, получени от Finbold , на 19 април имаше 3 268 890 притежатели на Cardano в сравнение с 3 339 101 на 19 май, добавяйки общо 70 211 между двете дати, средно 2340 нови притежатели на дневна база, както показват данните from Cardano Blockchain .

  ADA портфейли. Източник: Cardano Blockchain Insights

  Интересното е, че транзакциите с китове Cardano достигнаха 4-месечен връх , след като видни играчи купиха спад. На 13 май китовете Cardano бяха най-активните от януари, когато цената на ADA достигна дъното от $0,40 на 12 май. По-специално, ADA видя 1085 транзакции, надвишаващи $100 000 на стойност, тъй като изглежда интересът има както от големи, така и от инвеститори на дребно.

  Основните етапи на ADA продължават да се подреждат

  По-специално, Cardano добави над 70 интелигентни договора на седмица, тъй като повече разработчици се включиха в блокчейна. Най-големият блокчейн Proof-of-Stake ( PoS ) добави 283 скрипта Plutus (платформа за интелигентни договори, базирана на Cardano), като се увеличи от 2400 на 8 април до 2683 на 8 май.

  Cardano сега се подготвя за следващото си хардфорк събитие, което ще бъде хардфорк на Vasil и е предвидено да се проведе през юни 2022 г. Най-новото развитие идва в момент, когато Cardano се подготвя за това събитие. Целта му е да разшири протокола и драстично да повиши пропускателната способност на транзакциите, а с това и обема и ликвидността. 

  В края на месеца мрежата добави 400 нови базирани на ADA проекта и около 100 000 портфейла, обяви Finbold, след като през февруари броят на притежателите на ADA портфейл се увеличи до повече от 3 милиона .

  Междувременно Cardano се търгува мечи през последните дни, заедно с останалата част от пазара на криптовалути . А именно, цената му в момента на пресата е $0,526, което е нагоре с 0,92% за последните 24 часа, въпреки че е спаднало с 9,47% през последната седмица, според статистиката на CoinMarketCap.

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 0 Average rating: 0]
  Sourcefinbold

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…