More
  beginingAirdropsUniswap - децентрализирана борса (DEX) за криптовалути

  Uniswap – децентрализирана борса (DEX) за криптовалути

  Какво е Uniswap?

  Ако все още не сте чували за този еднорог, може да живеете на друга планета! Може би току-що сте открили криптовалути с манията по DeFi и селското стопанство… Както и да е, добре дошли в Airdrop Uniswap, един от най-големите крипто airdrops , който съм виждал!

  Uniswap е децентрализирана борса (DEX) за криптовалути. Така че това е платформа за обмен като Coinbase, Kraken или Binance. Но вместо да бъде централизиран в ръцете на корпорация, това е просто протокол с два интелигентни договора в блокчейна на Ethereum .

  Тези два договора, разработени от малък екип в Бруклин, Ню Йорк, позволяват на потребителите да разменят ERC20 токени и ETH, без нужда от посредник . И стана огромно: според Хейдън Адамс от Coindesk, потребителите търгуват 150 милиона долара на ден на DEX.

  Използвам го от известно време, напоследък, за да инвестирам в токени с малка капитализация като SWAP and AXION и е невероятно лесно да разменя токени : ERC20 към ETH, ETH към ERC20 и ERC20 към ERC20.

  Единственият недостатък в наши дни са таксите за газ… Някои транзакции стават наистина скъпи, като цената на газа минава през покрива . Но това трябва да бъде поправено с Ethereum V2, ако някога се появи!

  Както и да е, ако искате да научите повече за тази разрушителна платформа за обмен, прочетете техния бял документ .

  UNI токени от Uniswap

  Съобщението за пускането на токена Uniswap Protocol беше направено в техния блог на 16 септември 2020 г. И крипто-пространството полудя (за пореден път). Защото 15% от 1 000 000 000 общо предлагане – или 150 000 000 токена – са разпределени на потребители и доставчици на ликвидност!

  UNI е токен за управление на Ethereum. И представлява акции с право на глас в протоколното управление. Притежателите на UNI могат да гласуват или делегират своя вот за всяко предложение. По времето, когато пиша за това Airdrop на Uniswap, все още няма предложение:

  Как да получите безплатни UNI токени?

  На първо място, ето лоша новина: не всеки може да претендира за UNI токени. Наистина, трябва да сте били потребител на Uniswap преди 1 септември 2020 г. Няма значение дали сте разменили токени или дали сте предоставили ликвидност. Но трябва да сте използвали протокола преди тази дата.

  Ако имате късмет, отидете на https://app.uniswap.org/ and свържете портфейла Metamask с адреса, който сте използвали преди в платформата . И трябва да видите един вид изскачащ прозорец вдясно на прозореца с бутон „Заявете вашите UNI токени“.

  Щракнете върху този бутон и изберете цената на газа (GWEI) за транзакцията . Ако не сте сигурни каква цена да изберете, проверете препоръките от https://ethgasstation.info/ .

  Поради това изхвърляне на монети цената на газа е доста висока. Въпреки че бихте могли да изчакате малко, преди да заявите UNI токени, никъде не прочетох какъв е крайният срок за заявяване. Така че по-добре поискайте тези безплатни пари възможно най-скоро !

  Направих проучване какво да правя с тези безплатни UNI токени . И прочетох, че трябва да го заменя за безплатен ethereum (защото не знаем каква ще бъде цената след няколко седмици) или да го задържа (защото това е сериозен проект с оценки на цената от 10 до 20 USD за токен) . Така че смених 50% и държа останалите!DYOR. НИКОГА не споделяйте личните си ключове! И НИКОГА не използвайте адрес на портфейл за обмен! Вместо това препоръчваме да използвате портфейла Trezor .Правна отговорност : Този уебсайт не предлага инвестиционни съвети. Авторът е любител инвеститор и информацията, която се намира тук, е за информационни, развлекателни или образователни цели. В резултат на това не трябва да се тълкува като личен инвестиционен съвет. Въпреки че предоставената информация се счита за точна, тя може да включва грешки или неточности. Този уебсайт и авторът не могат да бъдат държани отговорни за каквото и да е действие, което предприемате в резултат на това, което сте прочели тук. Научете повече .

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 1 Average rating: 5]

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…